Search
Close this search box.

Dan zaljuljenih, a vi single – Pozovite se na dejt, iznova se zaljubite u sebe!

To što ste single ne znači da danas treba da ignorišete romantiku. Dan za ljubav je baš svaki dan, pa zašto 14. februar ne biste proveli iskazujući ljubav sebi? To što ste danas sami znači da ste još uvek u procesu samospoznaje i preispitivanja svojih želja. Jasno vam je da će ljubav u vaš život zakoračiti tek nakon što zavolite sebe, zato uživajte u procesu i danas posebno, uživajte u sebi!

Donosimo vam nekoliko predloga za savršen dejt sa sobom, jer vi ste najbolji sagovornik kog možete imati!

#Spa day

Bilo da ćete sebi zakazati tretman u omiljenoj sauni, ili ćete se odlučiti za spa day kod kuće, neka ovo bude dan kada ćete ugoditi sebi, osloboditi se od suvišnog stresa i uživati u svojoj koži.

#Izlet u prirodi

Februar nas je ovoga puta počastio nizom sunčanih dana, pa je savršen trenutak da uzmete kafu za poneti, ubacite slušalice u uši, pustite omiljenu play listu i uživate u dugoj šetnji i suncem okupanom danu. Ovo je savršen način da se podsetite kako je život lep, zato uživajte u svakom trenutku, volite sebe u ovom i svakom narednom danu.

#Netflix and chill

Možda nemate nekoga sa kim biste se ušuškali i uživali u sjajnoj ponudi serija i filmova, koju ovih dana ima Netflix, ali vas on, ćebe i čaša omiljenog vina ipak neće izneveriti. Zato ovo veče provedite uz omiljenu seriju, vino, parče dobre pice i potpuno se opustite.

Ljubav je u malim stvarima, a ko kaže da nam je za njih potreban neko drugi? Iznenadite sebe danas i svakog drugog dana, potrudite se da vam bude lepo i da se u svojoj koži uvek osetite voljeno!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp