Search
Close this search box.

Garden party season – Mini vodič za savršenu zabavu na otvorenom

dvorišna zabava

Kako su lepi dani već uveliko tu, druženja sa prijateljima sve češće organizujemo na otvorenom. Ipak, ako želite da bašte kafića zamenite svojim dvorištem, ili nekom lokacijom u prirodi, donosimo vam priručnik za savršenu organizaciju dvorišne zabave.

Bilo da pravite večeru za prijatelje u svom dvorištu, ili na nekoj piknik lokaciji, popisali smo nekoliko neophodnih stvari uz koje će vaša trpeza izgledati bajkovito.

Pročitajte: Romantični sastanci na otvorenom koje možete organizovati ovog vikenda

Ukoliko večeru pravite u dvorištu najbolje bi bilo da stočić pozicionirate u hladu, kako bi vam tokom obroka bilo prijatno. Isto važi i za prostirku, ukoliko ste se odlučili za piknik varijantu.

Kada je dekoracija stola u pitanju, odaberite živopisni stolnjak, čaše i tanjiriće koji prate temu i ne zaboravite da trpezu dekorišete cvećem.

Priprema hrane trebalo bi da se zasniva na laganijim obrocima, baziranim na voću i povrću. Ali i osvežavajućim napitcima, te ne zaboravite mali prenosivi frižider, ukoliko ipak idete na neku piknik lokaciju.

Na piknik naravno nikako ne bi trebalo da pođete bez vlažnih maramica, kesa za odlaganje smeća, kao i zaštitnog faktora, koji će čuvati vašu kožu tokom boravka u prirodi.

Kada pravite garden party napravite detaljan spisak sa stavkama koje se odnose na dekoraciju stola, hranu i dodatne potrebštine i na taj način zagarantovano ćete biti domaćin/domaćica na visini zadatka.

Foto: @haileyreif

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp