Romantični sastanci na otvorenom koje možete organizovati ovog vikenda

sastanci na otvorenom

Proleće i lepo vreme unose posebnu dinamiku u vaš život, pa samim tim i vašu vezu. Konačno je došao trenutak da izađemo iz zimske monotonije, koja je sve naše aktivnosti svela na dejtove na kauču uz netfliks.

Sada je konačno došlo vreme za romantične sastanke na otvorenom, koji će u našu vezu uneti posebnu strast i ljubav.

Pročitajte: Kako da vaš dom u samo par koraka postane savršena lokacija za dejt?

Donosimo vam nekoliko ideja za romantični sastanak na otvorenom, koji možete organizovati ovog vikenda i uživati u kvalitetno provedenom vremenu sa svojim partnerom.

#Organizujte izlet

Ovaj tip sastanka posebno je zabavan, jer na pripremi za isti možete raditi zajedno. Zajedničkim snagama odaberite destinaciju, napravite meni i zajedno pripremite hranu za vaš izlet, ponesite frizbi, rekete ili bilo šta što će vam dati priliku da na svom izletu imate i zajedničku aktivnost, koja će probuditi takmičarski duh i zabaviti vas.

#Vožnja biciklima

Ako želite malo dinamike, organizujte vožnju biciklima, osmislite rutu i uživajte u vožnji i neobaveznom razgovoru sa partnerom. A kada stignete na odredište možete napraviti mini piknik, ručati zajedno i uživati u pogledu na prirodne lepote.

#Romantična večera na terasi

Umesto na kauču dejt kod kuće sada možete imati na terasi, ukoliko je imate. Dekorišite je lampicama i svećama, priredite partneru večeru iznenađenja, obucite omiljenu letnju haljinu i uživajte u čarima sve toplijih večeri uz čašu omiljenog vina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp