Search
Close this search box.

#girl talk: Šta kada vam on šalje dvosmislene signale?

dvosmisleni signali

Da li vam se nekada dogodilo da niste sigurne šta on želi jer su signali koje vam šalje dvosmisleni? Ako ste u takoj situaciji sačekajte, dajte sebi vremena i pokušajte da ga protumačite na pravi način, jer ne želite da reagujete ishitreno i završite s dečkom koji ne zna šta hoće!

Da biste znale u kom smeru dalje može da se odvija vaš odnos, prvo morate shvatiti šta znače njegovi dvosmisleni signali!

Čini vam se da mu je lepo sa vama, ali zahteva više prostora za sebe

Kada ste zajedno lepo vam je, čak se dešava da on prvi pokaže da mu je stalo i učini prvi korak, a onda se povlači i potreban mu je prostor za sebe. Ako je to vaš slučaj distancirajte se, uzmite i vi malo prostora za sebe i sačekajte da vidite njegovu reakciju. Ako krene za vama, znači da mu je stalo, ali ako pusti da distanca samo raste, on zaista nije siguran, a vi ne želite nekoga kome niste prva opcija!

Pročitajte: #girl talk: Kako da prepoznate signale ghostinga?

Nesiguran je

Ne samo u vezi vas, već i sebe i svog života, stalno se preispituje i traži u kom smeru bi trebalo da krene. Ako je sada takav, morate znati da nije spreman na vezu, jer mu je potreban prostor da pronađe sebe. Ako se upustite u vezu sa partnerom, čija je glavna osobina nesigurnost, to će zahtevati mnogo žrtve i strpljenja, zato već na početku razmislite da li ste spremni na to!

Niste jedina

On je konstantno u ženskom društvu, a izgovor je da se sa njima samo druži, ali ako za vas ima sve manje vremena, a druženja postaju sve češća znači da ste samo jedna u nizu, a to nikako ne želite. Budite hrabre i pitajte ga šta znače ti izlasci i koliko su mu bitni, tražite svoje mesto i ulogu u njegovom životu, a ako je ne dobijete, idite glavom bez obzira, jer su vaše dostojanstvo i samopoštovanje važniji od svega!

Pročitajte: #girl talk: Kako da razumete i ublažite emocionalnu bol?

Zbunjuje vas

Da razjasnimo, ljubav zaista nije komplikovano i zbunjujuće osećanje, zapravo je veoma jasna i jednostavna, kada nekoga stvarno volite. Zato razmislite o odnosu, koji vas toliko zbunjuje! Da li je toksičan po vas i da li vas umara? Ako je tako, onda to nije ljubav, već veza na koju morate staviti tačku.

Kada ste u odnosu koji gubi obrise, koji vas zbunjuje i iscrpljuje, morate sebe staviti na prvo mesto i transparentno postavljati granice i pokazivati svoje želje. Ako na njih ne dobijete odgovoro, povucite se dostojanstveno. Brinite o sebi i uživajte u kreiranju svog života, u koji će se prava ljubav useliti, kada za to budete spremni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp