#movie night: 3 filma savršena za opuštajući kraj radne nedelje

filmovi za opuštajući vikend

Nakon naporne radne nedelje, svi priželjkujemo jedno – završetak dana na kauču ispred tv-a ili laptopa, ušuškani u omiljeno ćebnece, uz relaksirajući film, koji ne zahteva preveliki napor za gledanje.

Kako bismo vam olakšalli višečasovnu potragu za idealnim filmom, donosimo tri filmske preporuke savršene za opuštajuće veče, koji će vam dati dozu dobre energije.

Pročitajte: Nedostaju vam putovanja? Ovi filmovi odvešće vas na najlepše lokacije u Italiji!

#Žene na ivici nervnog sloma

Ovaj film je čini se sačinjen od esencije života. Reč je o junakinjama sa izuzetno teškim životnim pričama, koje su pod rediteljskom palicom Pedra Almodovara, dovedene u niz komičnih situacija.

Dobra muzika, retro autfiti i niz situacija u kojima ste i same bile, učiniće da uživate u ovom ostvarenju iz 1988. godine, koje će se naći na vašoj listi omiljenih filmova o ženi.

#Moja porodica i druge životinje

Film je inspirisan istoimenom autobiografijom Džerarda Durela, a opisuje komične anegdote koje je Durel doživeo sa svojom porodicom za vreme boravka na Krfu od 1935. do 1939. godine. Svaki član ove simpatične porodice, gaji svoje specifično ludilo, zbog koga će vam postati posebno dragi.

#Džoj

Maštovitu devojčicu, najbolju učenicu u razredu, čekala je svetla budućnost, ipak, životne okolnosti za nju su imale drugi plan. Kao odrasla žena, ona još uvek živi u roditeljskoj kući sa majkom i bakom, ali svoje troje dece i bivšim mužem koji je smešten u podrumu. Preokret se dešava, kada u porodični dom stigne i njen otac, koji se pridružuje njenom bivšem mužu u podrumu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp