Search
Close this search box.

Idealan za dan zaljubljenih: Parfem uz koji ćete partneru ukrasti dah – Givenchy Irresistible Rose Velvet

Od kad je Irresistible Eau de Parfum lansiran 2020, Givenchy je otkrio svoju magnetičnu moć da nas uvuče u ples sa oslobađajućim vibracijama. Pravi koncentrat čistog zavođenja, najživlji miris Maisona je poziv da se prepustite i oslobodite svoje komunikativne  veštine.

U 2023. godini novi talas nežnosti i senzualnosti se odmotava. Neodoljivi Rose Velvet Eau de Parfum otkriva najšarmantniji, telesni aspekt ikada. Srca sada kucaju u ritmu mirisnog omotača  koji odiše istinskom privlačnošću.

U potpunosti neodoljiva boca Irresistible Rose Velvet  Eau de Parfum donosi novi senzualni dizajn, koji podseća na senzualno nežni dodir kože.

U isto vreme i jaka i nežna boca, koja ima unutrašnji lak koji otkriva svetlu neprozirnost puderasto roze nijanse. Prazmatične fasete postaju teksturirane, dok roza metalna traka koja krasi vrat boce  odiše vrhunskom prefinjenošću.

Novi Eau de Parfum kreirao je trio majstorksih parfimera Fanny Bal, Anne Flipo i Dominique Ropion. Sastoji se od delikatnog kvartera ruža koje obuhvata mlečni pačuli kako bi otkrio netaknuru nežnost senzualne, stravstvene privlačnosti.U glavnim notama, prirodni kvalitet burgundske crne ribizle susreće se sa slatkim aspetkima neurolija iz Tunisa.Miris otkriva pastelni, sočni ton. U srcu note nalazi se ženstvenost koju čine četiri izuzetne ruže izabrane da održavaju 4G ikonu Givenchy pečata.

Rose Essential©, Rose Water© and Rose Ultimate©, sve odlikuju  izuzetan LMR Naturals* kvalitet, stapaju se sa mošusnim aspektima Rose Moschata, kako bi teksturirali miris sa baršunastim i notama kajsije, ali i mošusnim notama.

Miris je delikatno praškast zahvaljujući prefinjenoj eleganciji irisa.

Kada se ove cvetne note koje izazivaju zavisnost pretope u mleko pačulija dobija se šipra trag. Stapanjem sa toplinom nežne sandalovine i intezivnog mošusa, nastaje očaravajući miris koji je podjednako zadivljujući koliko i senzualan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp