Inovacija u nezi kože koja će vam uštedeti i vreme i novac?!

Letu je došao kraj i otpočeli su hladni kišoviti dani, što na našu kožu ima izuzetno veliki uticaj. Posle konstantnog SPF-a i blage nege kože, sada joj je potrebna dubinska hidratacija, koja će je sačuvati od iritacija, pucanja i perutanja tokom hladnih i vetrovitih dana.

Našoj koži sada je potrebna formula, koja će je zagladiti, regenerisati, učiniti kožu blistavom i ujednačiti ten. Kako bi sve mrtve ćelije otklonili, ublažili sitne depigmentacije i što je najvažnije dali joj potrebnu negu i hidrataciju, potrebna nam je formula sa umirujućim efektom.

Upravo Kiehl’s u svojoj ponudi ima proizvod koji istovremeno hrani, regeneriše, ali i dubinski čisti kožu od nečistoća. Reč je o Daily Refining Milk – Peel Toneru, koji istovremeno predstavlja blagi, dnevni piling, ali i toner, koji značajno poboljšava teksturu naše kože.

https://www.instagram.com/p/CGR8idVAB5I/

Mlečni piling savršen je za dnevnu upotrebu i rutinu, zahvaljujući njegovoj obnavljajućoj formuli sa efektom zaglađivanja. Iako su mlečni pilinzi za lice efikasni za poboljšanje teksture i sjaja, ujednačavanje tona kože i njeno zaglađivanje, čime se istovremeno smanjuje vidljivost nesavršenosti, mnogi proizvodi za piling ostavljaju osećaj nelagodnosti na koži i čine je suvom, što ponekad znači da je potreban duži period oporavka, pre nego što rezultati postanu vidljivi.

Novi Milk – Peel Toner iz Kiehl’sa je odgovor na potrebu kože za umirujućim rešenjem za svakodnevan piling. Pomaže pri uklanjanju mrtvih ćelija na površini kože i pri njenom obnavljanju.

Inspirisana korejskim kliničkim dermatološkim tretmanima za vidljivo svetliju kožu, ova revolucionarna dvofazna formula kombinuje lipo-hidroksi kiselinu, koja razgrađuje slojeve mrtvih ćelija kože jedan po jedan, bademovo mleko i 23%-tne emolijense koji dubinski pročišćavaju.

Dakle, reč je o proizvodu koji u sebi nudi efikasan čistač i hidrataciju i osim što predstavlja idealan beauty proizvod za vašu kožu, sinonim je za uštedu. Više ne morate da razmišljate koji piling da kupite i koliko često bi trebalo da ga koristite, kao i koji bi toner najbolje odgovarao vašoj koži.

Milk – Peel Toner predstavlja inovativni beauty proizvod po koji ćete se uvek vratiti, pre svega jer izuzetno prija vašoj koži, a uz to vam štedi novac, ali i dragoceno vreme provedeno pred ogledalom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp