Search
Close this search box.

Izdvojili smo 3 super proizvoda iz Lush uskršnje kolekcije, koje morate isprobati!

Ove godine sa Uskršnjim praznicima stiže nam i maj, a to znači samo jedno. Vreme je da u naš dom pustimo boje, mirise i ispratimo kišne dane, kojih je čini se sve više. Sa sunčanim danima, porodičnim praznicima i osmesima voljenih ljudi u naš život i dom ulazi posebna energija, ona zbog koje, postajemo blistavije, lepše i savršene.

Kako bi ta energija što pre ušla u naš dom, nema potrebe da čekamo praznike, vreme je da se za njih pripremimo. Zato smo danas za vas izdvojili 3 favorita iz Lush praznične kolekcije, koji odišu prolećnom i prazničnom energijom, a za našu negu čine čuda.

Singing daffodil

Višekratna penušava kupkica u obliku cveta, u vaše kupatilo doneće duh proleća. U kontaktu sa vodom pravi balončiće, pa pored proleća u vašu negu vraća i energiju detinjstva. Sadrži ulje ylang ylang koja ima slična dejstva kao lavanda, takođe ima ulje kadife koje svojom aromom poboljšava raspoloženje, što znači da ćete se posle upotrene ove cvetne kupke, kupatilo napustiti sa širokim osmehom na licu.

Eggy Wegg bomba za kupanje

Penušava bomba za kadu, inspirisana uskršnjim praznicima je prava bomba osveženja. Sadrzi ulje spearminta (slično menti) i ulje sicilijanskog limuna. Zajedno daju divnu notu svežine i dah proleća u vašem kupatilu.

Muddy carrot sapun

Muddy carrot sapun, sa fulerovim blatom nežno čisti koźu i predstavlja infuziju svežih šargarepica, puna beta karotena čini kožu elastičnijom i prosvetljuje, što je savršen odabir za blagi piling i regulaciju tena.

Dah uskršnjih praznika, ne samo u vašem domu, već i u kupatilu uneće posebnu energiju u vašu negu, koja će učiniti da vaša koža dobije posebnu mekoću i sjaj. Uskršnja kolekcija dostupna je u Lush radnji, kao i u online prodavnici, ipak, važno je da požurite i izaberete nešto posebno za sebe, jer su proizvodi dostupni samo dok traju zalihe!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp