Search
Close this search box.

Kako da iskoristite svoj orman za prelazni period

Čas je vruće – čas je hladno. Promenljivo vreme je toliko učestalo u ovo doba godine da nam često nije jasno da li nam treba parka ili kožna jakna kada izađemo napolje.

Sada, pošto već uočavamo visibake u dvorištima, osećamo lagane naznake proleća, pa hajde da vidimo šta to svetlo i cvetno možemo naći među zimskom garderobom, kako bismo bile spremne za svaku vrstu temperaturnog iznenađenja. 🙂

Iskoristite čizme preko kolena

Kako hladnoća još uvek vreba, par ovih čizama će nam trebati još neko vreme. Kada temperature postanu promenjive probajte da ih ukombinujete sa laganijim haljinama i mantilima. Izgledaćete šik, a noge će vam biti ugrejane – sve to dok ipak pokazujete malo kože.

Ukombinujte oversized džemper sa dugom šifon suknjom

Svi smo uživali u toploti džempera ovih meseci i sada smo veoma uzbuđeni pri samoj pomisli da osetimo malo sunca na koži. Međutim, još uvek ne možemo baš toliko da se opustimo, tako da još uvek nećemo da diskvalifikujemo svoje velike džempere. Nosićemo ih na drugi način. Umesto sa farmericama ili helankama, obući ćemo ga preko midi ili maxi suknje. Jednostavno je i šik, a kada se ukombinuje sa odvažnim aksesoarima, dobije se savršena kombinacija za prelazni period!

Iskoristite svoj dugački blejzer

Nosili smo kapute i jakne svakoga dana – sada, čim se ukaže prava prilika, upotrebite blejzer kao jaknu. Klasičan i jednostavan sloj. Obucite ga preko košulje, majice sa zanimljivim printom ili omiljene bluze za neobavezan, ali sofisticiran izgled.

Izaberite mantil

Mantil je savršene debljine i dužine za prelazni period, naročito ako je potrebno da malo zabiberite orman. To je ključni komad koji se može nabaciti preko ženstvene haljine. Isprobajte i različite materijale koji će vas grejati, a koji opet neće biti preteški i koji su vizualno definitivno prijatni. 🙂

Spajajte različite materijale

Sjajan način da unesete malo promene je da kombinujete teže tkanine sa lakšim (šifon, puplin ili antilop). Bitno je da odaberete materijale koji dišu, ali i one sa dovoljno težine. Kada se odgovarajući materijali spoje, šik izgled je zagarantovan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp