Search
Close this search box.

Kako da pravilno kombinujete komade od teksasa?

Kada je naš svakodnevni stil u pitanju, većina devojaka izjasniće se da svakodnevno nosi klasične komade i da uživa u casual outfitima. Opušten i udoban izgled, trendi farmerice visokog struka, klasična basic majica i omiljena teksas jakna su sve što vam je potrebno da biste izgledale trendi tokom celog dana, a istovremeno vam bilo i udobno.

Kada je teksas u pitanju, obično važi trend da se komadi teksasa nikako ne kombinuju zajedno, osim ako nisu identične nijanse. Međutim, tom trendu je ove sezone, kada je potpuno dozvoljeno spojiti crvenu i roze i sve druge nespojive komade, došao je kraj!

Kako bi vaša kombinacija teksas komada izgledala classy i kako biste izbegli malu modnu katastrofu, kada sklapate svoj outfit od jeansa, trebalo bi da na umu imate neke od ovih stvari…

Kombinujte različite nijanse

Kako se ne biste izgubili u svojoj teksas kombinaciji, kombinujte nešto tamniji teksas sa svetlijim tonovima. Svetla teksas košulja odlično će se kombinovati na tamne teksas farmerke, ili još bolje crni jeans. Na ovaj način omogućavate sebi da ne izgledate uniformisano.

Napravite granicu

Ako nosite dva teksas komada, obavezno razbijte kombinaciju dobrim, trendi kaišem, kako bi se i vizuelno stvorila granica između dve nijanse teksasa. Ove sezone posebno je moderna boja konjaka, koja u kombinaciji sa teksasom savršeno izgleda, pa preporučujemo da plavu kombinaciju razbijete kaišem i torbom u ovoj boji.

Ponesite komad koji nije od teksasa

Ako se vaš outfit sastoji iz farmerica i teksas jakne, kombinaciju podignite omiljenom belom majicom, koja će uz teksas i starke biti nepogrešivi dnevni, a istovremeno i trendi outfit. Ovaj mnogima omiljeni casual look podignite trendi nakitom i uživajte u svom casual trendi izdanju.

Ako vam se kombinovanje teksas komada čini kao izazov, onda započnite kombinacijom crnih ili belih farmerica sa omiljenom teksas jaknom ili košuljom. Ova kombinacija nije previše smela a veoma je moderna, ali imajte na umu da je moda vaše mesto da se kreativno izrazite, zato neka vas u pronalaženju sopstvenog stila ništa ne sputava, jer sreća prati hrabre!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp