Search
Close this search box.

Kako da šaljete “vrele” poruke svom dečku!?

Možemo da se kladimo da ste negde naleteli na reč “sexting”, koja označava slanje “vrućih” poruka i da vam to nije uvek najprijatnija tema za razgovor. Međutim, slanje poruka vašem dragom u kojima nagoveštavate šta želite da radite sa njim može imati veoma pozitivan efekat na vašu vezu.

Zapravo, ovo je toliko popularno da se u jednom istraživanju 87% studenata izjasnilo da su razmenjivali ovakve poruke. Rezultati su pokazali da “vruće” dopisivanje ima veze sa većim seksualnim zadovoljstvom među parovima.

Najvažnija stvar kod ovoga je da budete sa partnerom za koga verujete da vas neće izdati i da će sve ostati između vas. Osim toga, čin može da bude veoma zabavan – iako na početku ne prestajete da se crvenite. Kako bismo vas oslobodili, imamo nekoliko trikova.

Budite svoji

Znamo, ovo čujete stalno – ali stvarno jeste ključ za većinu stvari. Dok šaljete poruke ovakvog, “vrelog” sadržaja, držite se reči koje inače koristite kada ste intimni sa njim i neće vam biti neprijatno. Ukoliko krenete da se gađate nekim ludim rečima, čitav razgovor neće ličiti na vas dvoje.

Pokrenite partnerova sećanja

Ne znate kako da pokrenete “seksi” razgovor? To je potpuno normalno, verujte nam. Dobar način da sve to otpočnete je da se prisetite nekog strastvenog trenutka koji ste doživeli zajedno. Isto tako, ne zaboravite da postavljate pitanja kako biste uključili svog partnera da i on vas stimuliše na određene misli i želje.

Važno je da izaberete pravi trenutak

Ukoliko ste u mogućnosti, pošaljite vašem dragom “bezobraznu” poruku ujutru ukoliko se viđate te večeri (ili nekoliko dana pre nego što se vrati sa puta ili odmora). “Vruće” poruke bude čažnju za onim što dolazi kasnije. Reči su afrodizijak, a scenario koji stvarate zajedno može oblikovati seks koji ćete imati u budućnosti.

Koristite emotikone

Možda je neko od vas stidljiviji… što je u redu. Ukoliko imate poteškoća da održite “seksi” atmosferu u porukama, a želite nešto suptilnije, probajte sa emotikonima. Zapravo, možete čak i izmisliti svoj mali “jezik” koji samo vas dvoje razumete.

Zabavite se

Čitava poenta ovoga je da uživate u svojoj vezi i da se tokom nje zabavljate. Nije svaka aktivnost za sve, tako da ukoliko vam nije prijatno, možda to jednostavno nije za vas (što je potpuno u redu). I upamtite – na kraju svega, uvek je najvažnija komunikacija koju imate licem u lice.

Ovo je sve čista zabava!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp