Search
Close this search box.

Make up artisti otkrivaju: 3 beauty trenda koja ćemo nositi ovog leta

make up trendovi

Proleće i leto oduvek su rezervisani za ekspanziju trendova u make up- svetu, jer je to vreme kada smo spremni da eksperimentišemo sa bojama i izađemo iz komfor zone. Uz boje i sjaj, težimo i laganim teksturama šminke, koje su sastavni deo svih vodećih make up trendova.

Pročitajte: Spremite se za posao – Savršen make up look u samo 3 koraka

Artisti donose 3 make up trenda koja ćemo nositi ovog leta:

#Dolly beauty

Reč je o make up trendu koji se zasniva na postizanju besprekornog, staklastog tena, koji podseća na ten porculanskih lutki. Da bi se ovaj look postigao neophodno je da se koža pre šminkanja dobro hidrira. Da biste postigli pravi efekat u serum za lice stavite par kapi tečnog highlightera, a potom hidrirajte lice. Za ostatak tena koristite proizvode lagane teksture, a fokus bi trebalo da bude na rozikastim i breskvastim tonovima, posebno na obrazima i očima.

#Bordo ruž

Čini se da smo neko vreme jarke tonove na usnama ostavili po strani, međutim, ove sezone bordo ruž vraća se na velika vrata i ne, nije rezervisan samo za posebne prilike, već i za dnevne varijante sa laganim make up-om na licu.

#Plava senka

Povratnički trend iz 90-ih u vidu plave senke već su ponele Bela Hadid i Kendal Džener, a reč je o ledeno plavoj nijansi senke za oči. Ovu nijansu u svojoj bjuti kolekciji posebno je izdvojila i Viktorija Bekam. Ova senka veoma je jednostavna za nošenje jer ju je dovoljno samo naneti na kapak i look upotpuniti maskarom. Ukoliko ste pak ljubitelj eksperimentisanja, možete isprobati blue smokey eye koji zahteva malo više konturisan kapka i primese tamno plavih tonova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp