Astro saveti: Mentalno čišćenje za svaki horoskopski znak

mentalno čišćenje

Kako se nalazimo tačno na polovini tekuće godine, pravo je vreme za jedan mentalni setap, kako biste se oslobodili nekih navika i razmišlljanja svojstvenih vašem horoskopskom znaku. Proći ćemo sa vama kroz astro mentalno čišćenje za svaki znak:

Ovan

Uredu je da želite da budete najbolji, ali umesto da se takmičite sa drugima okrenite se radu na sopstvenim postignućima.

Pročitajte: Astro činjenice: Ovo su najuticajnije žene zodijaka!

Bik

Bikovi mentalno čišćenje treba da odrade u prostoru vlastite sujete. Umesto da se trudite da impresionirate druge, posvetite se da se osećate dobro u svojoj koži.

Blizanci

Umesto da osudite na prvu loptu, pristupite ljudima sa malo više saosećanja i simpatije. Mnogo toga se krije iza vrha ledenog brega.

Rak

Rakovi, vreme je da počnete da radite na svojoj otpornosti i samosvesti. Morate naći način da očvrsnete, prihvatite kritiku i naučite da živite sa tim.

Lav

Lavovi, utišajte svoju aroganciju i prestanite da ističete svoju superiornost u prvi plan. Dopustite drugima da bez nametanja vide vaše kvalitete.

Pročitajte: Astro činjenice: Ko su najveći egocentrici Zodijaka?

Devica

Device mentalno čišćenje moraju obaviti u emocionalnom prostoru. Suočite se sa svojim emocijama i duboko ih preispitajte. Umesto samosažaljenja naučite da prihvatate svoja osećanja i da se sa njima nosite.

Vaga

Svoju harizmu neretko koristite kako biste opčinili druge i sproveli svoj cilj u delo, sada je pravi trenutak da sazrelite i prestanete da se bavite manipulacijom, ma koliko suptilna ona bila.

bustier top

Škorpija

Možda vam to nije namera ali često rečima pogađate u centar, a ubod škorpije može biti veoma bolan. Potrudite se da razmislite pre nego što nešto izgovorite, promislite o tuđim emocijama i poradite na sopstvenoj ljubaznosti.

Strelac

Dobar verbalni duel za Strelčeve predstavlja svojevrstan izazov. Ipak, možda je vreme da spustite loptu utišate tenzije i probate da neko vreme živite bez sukoba.

Pročitajte: Astro činjenice: Pripadnici ovih horoskopskih znakova ostaju u dobrom odnosu sa bivšima

Jarac

Realni i stabilni Jarčevi morali bi da se odreknu svog pesimističnog i pomalo ciničnog pogleda na svet. Potrudite se da svoj fokus pomerite na nešto svetliju i pozitivniju stranu stvari.

Vodolija

Preterano analiziranje svega što vam se dešava dovelo je do toga da izgubite vreme i propustite neke stvarno dobre prilike. Potrudite se da svom mozgu date odmor a vi naučite da uživate u spontanosti.

Ribe

Ponekad su vaše emocije toliko intenzivne da su ljudima oko vas neretko teške i suvišne. Pokušajte da dođete sebi i naučite da emocije zadržite za sebe umesto što ih prosipate na sve oko vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp