Search
Close this search box.

Čola ima novu pesmu!

Nova pesma Zdravka Čolića

Dve godine nakon što je svoju publiku obradovao numerom 100 dukata, Zdravko Čolić publici je predstavio novu pesmu – Biraj ti.

Kada se ukrsti maestralni glas Zdravka Čolića, sa tekstom i muzikom čarobnog Dina Merlina, hit je zagarantovan. Posebno ako u obzir uzmemo njihove prethodne saradnje na pesmama Da ti kažem šta mi je i Kao moja mati koje su našle svoj put do srca publike.

Pročitajte: Kako je lila ramonda osvojila Srbiju?

Muzički aranžman za ovu nostalginu numeru potpisuje Marko Luis, dok je spot rađen pod rediteljskom palicom Arneja Misirlića.

– Nakon pune dve godine poklanjam vam pesmu Biraj ti. To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album – kaže Zdravko, najavljujući album, koji raduje publiku širom regiona.

Biraj ti je nostalgična priča o uspomenama i sećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona – Jelena. Pesma je to uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge.

April je uvek rezervisan za Čolu, a nova pesma stigla je u pravo vreme. Mi smo je već stavili na svoju plej listu, a vi, ako još niste, vreme je da je poslušate.

Foto: Dino Vehabović

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp