Search
Close this search box.

Ovu zdravu naviku bi trebalo da uvedete u svoj život ŠTO PRE!

Svakodnevno se susrećete sa sve većom količinom stresa, kako na poslu, tako i privatno i primetili ste da kada pronađete malo mira za sebe, osećate neverovatnu telesnu napetost, ali što je još važnije, tišti vas duhovna praznina.

Često vam, kao jednu od najkvalitetnijih navika za opuštanje i oslobađanje od stresa preporučujemo meditaciju, vežbice istezanja i jogu, ali koliko vas nas zapravo posluša?

Jedan od osnovnih razloga, što veoma mali broj osoba zaista meditira i oslobađa se stresa na ovaj način, posledica je toga što o meditaciji i jogi zapravo znamo veoma malo.

Međutim, sada je pravo vreme da to i promenimo i steknemo znanja koja o ovom načinu opuštanja, do sada nismo imali. Prilika za to pružiće nam se već 23. decembra u hotelu Crystal, gde će se od 19h održati čas Kundalin joge.

Nataša Vukoje, koja je ovu drevnu veštinu donela i popularizovala u Srbiji, odgovoriće na sva vaša pitanja i vi ćete nakon ovog časa izaći kao poznavaoci joge i meditacije, koji će sebi u mnogome olakšati stresne dane.

“Tema ovog časa je Otvaranje srčane čakre. Cilj je da se otvorimo za ljubav, čiste emocije, da ih pokazujemo i da nismo u strahu od toga da ih pokažemo. Radićemo na kreiranju ljubavi prema sebi, oslobađanju, sve sa ciljem da u Novu Godinu uđemo na najbolji mogući način.
Čas je namenjen svima, ne postoji preduslov za učestvovanje, pa čak i ako niste nikada do sada radili Kundalini Yogu. Verujte mi, ovo je onda prava prilika. ” kaže Nataša.

Kundalin joga, posebna je jer istu pažnju posvećuje vežbama disanja, važbama i meditaciji. Nakon jednog časa, vi ćete se osećati slobodno, rasterećeno i duboko u sebi osećaćete da život ipak ima smisla, uprkos svakodnevnim brigama koje vas muče.

“Biće mi drago da dodjete sa prijateljima, pordicom, partnerima… Sa osobama koje su vama bliske, kojima želite dobro i koje vama žele dobro. Jer što nas je više koji želimo dobro i ovaj svet će biti bolje mesto za život svih nas.” poziva vas Nataša Vukoje.

Kako se staroj godini bliži kraj, zaista je vreme da zapečatimo neke stare, manje dobre navike i usvojimo nova saznanja. Nova godina, upravo je idealno vreme da steknemo veštinu meditacije, stvorimo novi početak, koji svako od nas priželjkuje i nastavimo život prateći pozitivne vibracije.

Nataša vam ovog puta pruža priliku da naučite kako da svaki svoj dan učinite lepšim i svoj život proživite sa osmehom: “Sledi nam 2019. godina, godina promena. Svako ko je na duhovnom putu moćiće da vidi različite prepreke koje je postavio predhodne 2018 .godine.”

Upravo kroz Kundalini jogu doživljavamo process vraćanja sebi, razvijamo intuiciju i učimo da slušamo svoje telo. Samo tada kada smo mi usklađeni sa našom priodom, sve promene koje se dešavaju u okruženju prihvatamo lakše.

Zato, ako imate vremena iskoristite priliku da 23. decembra naučite tehniko za samospoznaju i posetite čas Kundalin joge, Nataše Vukoje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp