Search
Close this search box.

Parfem koji će obeležiti leto pred nama – Sì Eau de parfum intense

Kada je parfem u pitanju, žene ga čini se biraju svim čulima. On je ono što već tokom prvog susreta šalje poruku o njihovom karakteru i stavu, i baš zbog toga, one žele da parfem osete na pravi način, da ga spoznaju, prepoznaju i već na prvi miris zavole.

Jedan takav parfem, čini se, obeležiće leto pred nama.

Giorgio Armani predstavlja miris EAU DE PARFUM INTENSE, još intenzivniju i sofisticiraniju interpretaciju klasičnog ženskog mirisa koji predstavlja samopouzdanje i energiju. Emancipovana i slobodna, žena koja nosi usuđuje se da prihvati svoju najintenzivniju stranu.

Predstavljen 2013. godine, je kultni ženski miris brenda Giorgio Armani, istovremeno senzualan i zavodljiv. Stapajući nezavisnost duha, sofisticiranost i vedrinu, miris slavi hrabrost žena, podstičući ih da pišu sopstvena pravila i žive život punim plućima.

Miris Sì EAU DE PARFUM INTENSE predstavlja Cate Blanchett, glumica i dobitnica Oskara. U novoj kampanji za novine fotografa Toma Munroa, ona dočarava bezvremenost i modernost.

Kreirala ga je parfimer Julie Massé (MANE) koja je kreirala sve mirise. Ovaj miris odvodi u privlačan novi smer. Gornja primamljiva nota mirisa je nektar crne ribizle dobijen iz jezgra voća, po čemu su poznati mirisi iz porodice . U srcu mirisa su ruža Isparta ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“ i baršunasti pelin. Ove dve note zajedno stvaraju snažan i intenzivan efekat. U osnovnim notama su pačuli i benzoinska smola, od kojih obe pružaju osećaj obavijenosti mirisom.

Vanila u mirisu Sì EAU DE PARFUM INTENSE dolazi iz zaštićenog područja Loky Manambato na Madagaskaru.

Kolekcija mirisa sada obuhvata pet istaknutih mirisa koji prenose različite aspekte vizije ženstvenosti:

  • Sì EAU DE PARFUM
  • Sì EAU DE PARFUM FIORI
  • Sì EAU DE PARFUM INTENSE
  • Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
  • Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp