Search
Close this search box.

Parfem koji ćete sa uživanjem nositi ove jeseni!

Kako je za nas početak jeseni, početak nekog novog životnog razdoblja tokom godine, onog u kome tragamo za svojim ciljevima i stremimo ka uspesima, da bismo godinu završile sa stilom, smatramo da je vreme za sitne promene. Jedna od prvih, svakako je promena parfema, koja će osvežiti našu dnevnu rutinu u svakom smislu.

Ovog puta mi biramo Giorgio Armani MY WAY, miris koji predstavlja novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Put do otkrića pravog “sebe” satkan je od značajne povezanosti koju imamo sa drugima. 

https://www.instagram.com/p/CFcdfN7JtN5/

MY WAY reflektuje dugotrajnu posvećenost Giorgio Armanija održivom razvoju kroz inovativne tehnike poput ponovo punjivog pakovanja i bočice koja može da se reciklira. Na ovaj način se otvara nova era održivog razvoja sa novom ambicijom: borbom protiv klimatskih promena. Što je za nas jako važan koncept, očuvanja životne sredine. Samim tim, mislimo da MY WAY treba da bude izbor svih vas, koje želite nešto drugačije, ne samo za sebe, već i za planetu.

JA SAM ONO ŠTO ŽIVIM

MY WAY miris je inspirisan istinskom potragom za značajem i autentičnošću izvan samog sebe, koja kreira smisao života. Miris koji predstavlja znatiželjni duh i povezanost. Kroz uticaj iznenadnih susreta i novih iskustava rađa se otvorenost prema drugima, uz koju otkrivamo dubine svoje specifičnosti. Intimno, ali univerzalno “Ja sam ono što živim” utelovljuje ovaj duh.

Muza MY WAY kampranje je američka glumica Adria Arjona. Kroz njena jedinstvena životna iskustva, istinski utelovljuje MY WAY i savršeno personalizuje otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Srednje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korene, a njen život obeležile su muzičke turneje na kojima je pratila svog oca muzičara.

Upravo su ta iskustva uticala na njenu karijeru glumice. Adria Arjona je i kroz karijeru i kroz sopstveni život posvećena učenju od drugih i otkrivanju onog što svet pruža, gradeći tako snažniji osećaj onoga što je ona zaista.

MIRIS KOJI SE NE ZABORAVLJA

Miris je kreirao parfemski duo Carlos Benaïm (master parfimer) i Bruno Jovanovic (senior parfimer). MY WAY je savremeni cvetni miris u čijem srcu vlada fuzija belog cveća.

Sastavljen je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanila sa Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfimerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY. Note cveta narandže dobijene su ekstrakcijom u Egiptu, korišćenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvet narandže u esenciju narandže. Ovakav pristup ručnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, prefinjene note sa naglašenom blistavošću i prirodnošću.

https://www.instagram.com/p/CFeLW7-gzGQ/

U srcu MY WAY mirisa je indijska tuberoza, spojena sa jasminom Grandiflorum i jasminom Sambac, takođe iz Indije, za prelep, ženstveni duh.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN DIZAJN

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman isprepleten životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tečnosti stvara upečatljivi stilski i modni detalj. 

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolini, pa se i sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana sa inovativnim i besprekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i podstiče postupak recikliranja. 

https://www.instagram.com/p/CFR1sg4H4XV/

Miris za nove generacije, MY WAY, karakteriše znatiželja i povezanost koja je ukorenjena u ženi. Ona je u potrazi za iskustvima koja će promeniti njena uverenja i odvesti je na novi, tajanstveni put. Žudi za značajnim i autentičnim načinima povezivanja sa drugima, jer joj površna poznanstva nisu važna. Učeći od drugih, ona pronalazi i otkriva pravu sebe.

MY WAY vizija ženstvenosti inspirisana je “otvorenom knjigom”, koju ispisuju bogata životna iskustva koja grade karakter osobe.

“Verujem da bogata iskustva, koja doprinose promenama, dolaze kroz razmenu među kulturama”. Giorgio Armani i “Možeš mi oduzeti sve, ali mi ne možeš oduzeti ono što sam proživela.” Adria Arjona – dva su moto-a koja opisuju duh žene, za koju je ovaj parfem stvoren.

MY WAY donosi moćan i jedinstven način izražavanja ličnog pečata i posebnosti, tako da sledite sopstveni put. Sa druge strane, taj put ćete otkriti kroz povezanost sa drugima. MY WAY šalje poruku o autentičnosti – pronalazeći autentičnost u drugima, pojedinac se može transformisati u istinsku verziju sebe, jer je autentičnost zarazna.

https://www.youtube.com/watch?v=YAHZKFth9E0&authuser=0

Ukoliko ste dovoljno hrabir da kroz život sledite sopstveni put i snove, MY WAY je prava “zvezda vodilja” na tom putu i neka vrsta suptilne inspiracije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp