4 unapređena parfema za nju i njega, koje ćete voleti još više

parfemi za nju i njega

Ovog leta želite da budete najbolja verzija sebe, ona koja zrači samopouzdanjem i spremnošću da život uzme u svoje ruke. Pored toga što ćete posvećeno raditi na majdsetu, donosimo vam i četiri parfema za nju i njega, koji su unapređeni, bolji i samim tim će bustovati vaše samopouzdanje i uticati na prvi utisak koji ostavljate, gde god se pojavite.

#Givenchy – Irresistible very floral

Još od 2020. godine Irresistible deli svoj svetli, magnetni trag, u kome uživaju samouverene dame, koje svojom harizmom i šarmom, neretko provociraju. Ovogodišnja verzija Irresistible parfema – Very floral otkriva vatreno slobodnu ženstvenost.

Esencija ruže prepoznatljiv je sastojak Irresistible mirisa po prvi put je kombinovana sa apsolutom stolisne ruže iz Grasa. Ovaj duo savršeno se stapa sa buketom belog cveća – ilang ilanga sa Madagaskara i Indijskog jasmina.

Draž je ipak u kontrastu koji svežini pupoljaka daju francuska crna ribizla i aroma kokosove vode, kao i drvene donje note kašmira, kedra i apsolut semena ambreta, koji formira duboki mošusni trag.

Irresistible very floral nosi elegantna, očaravajuća dama, kojoj niko ne može da odoli.

Stacked from 7 images. Method=A (R=8,S=4)

#Givenchy – Gentlemen Society Extreme

Givenchy Gentlemen Society poziva vas da budete džentlmen, oštrog uma, nepogrešivog osećaja za nov pristup pravilima i čovek vrline. Muškarac koji nosi ovaj parfem u sebi ima višestruku muškost, koja se očituje u poštovanju, brizi prema drugima i snažnoj odlučnosti.

Ipak Gentlemen Society Ectreme parfem je rezervisan za najodvažnije među džentlmenima, koji su uvek na putu da nadmaše sami sebe.

Dualnost cveća i drveta čini neodoljiv miris ovog parfema. Esencija peperminta u gornjim notama stvara osećaj svežine, kome kontrastira topla i živahna nota muskatnog oraha. Srednje note originalnog Gentlemen Society mirisa, absolut divljeg narcisa, iris i kvartet vetivera, dobijaju drugačiju teksturu zahvaljujuči neočekivanom apsolutu etiopske kafe.

Organski kedar sa Himalaja i sandalovina iz Australije, pojačane su notom indonežanskog pačulija, što u završnici daje ovaj novi, sofisticiran, ali intenzivan miris

#Givenchy – L’Interdit Tubereuse Noir

Nova linija Givenchy mirisa okupljena oko retkog cveća sa skoro smrtonosnim šarmom, rezervisana je za one najhrabrije dame, koje se ne plaše hoda po ivici. Zadržavajući isti, jedinstven L’Interdit kontrast svetlog, cvetnog srca i tamne drvene baze Givenchy poboljšava najopsanije, zabranjeno cveće.

Tubereuse Nior predstavlja prvi u nizu ovih ekskluzivnih L’Interdit izdanja.

Crna tzberoza obavija nit prepoznatljivog L’Interdit mirisa. Pržene note ekstrata kafe raspiruju plamen stapajući se sa blistavim cvetom, dok drvena baza vetivera i pačulija izražavaju, zarazan, senzualni karakter mirisa.

#Bvlgari Man In Black

Vatra je prirodni element koji sija u srcu bezvremenskog Bvlgari Man In Black mirisa. Parfem je kreiran za savremenog čoveka, koji život gradi prema sopstvenom narativu, vođen vatrom koja tinja u njegovim grudima.

Mitska moć vatre oličena je u mirisu, koji u gornjim notama ima začinsku esenciju kardamoma, cimeta i crnog bibera, dok srce mirisa čine absolut tuberoze i esencija irisa. Završnicu ovom, snažnom mirisu daju donje, drvene note, pačulija, cipriola i absolut benzoina.

Foto: @givenchybeauty

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp