Objavljena lista koncerata zakazanih u Sava centru: Na spisku neke od najvećih zvezda

Obnovljena Plava dvorana Sava centra svoja vrata posle dužeg vremena otvoriće u septembru, a brojne zvezde već su zakazale termine svojih koncerata u jednoj od omiljenih beogradskih dvorana.

Plava dvorana sa kapacitetom od 4.050 mesta opremljena je tehnikom poslednje generacije i kako se na sajtu Sava centra navodi, reč je o dvorani namenjenoj za filmske projekcije, koncerte, predstave, mjuzikle i konferencije i kongrese.

Pročitajte: Čola ima novu pesmu!

Tokom rekonstrukcije dobila je nova sedišta, a opremljena je poslednjom tehnologijom, nenadmašnom akustikom i najvećim 3D bioskopskim platnom u regionu.

Plava dvorana svoja vrata otvoriće u septembru, a velike svetske i regionalne zvezde već su zakazale svoje koncerte.

Ana Đurić Konstrakta i Zemlja Gruva svoj koncert zakazali su za 19. septembar, dok će ljubitelji nešto drugačijeg umetničkog izraza imati prilike da 12. oktobra čuju prestižni Royal Philharmonic Orchestra.

Bajkovita Amira Medunjanin svojim glasom obradovaće Beograđane 23. novembra, a samo tri dana pre nje, pred publikom će u Plavoj dvorani zapevati i Toni Cetinski.

Decembar je rezervisan za Jelenu Rozgu koja će svoje koncerte održati 20. i 21. dok će Haris Džinović zapevati za svoje obožavaoce 24. decembra.

Spisak svih zakazanih koncerata u Plavoj dvorani možete pronaći OVDE!

Foto: @rozgajelenaofficial

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp