Search
Close this search box.

Poklon kojim ćete ga oboriti s nogu: Armani Code – Novi muški miris za odvažnog i modernog muškarca

Parfem ARMANI CODE je početak modernog razdoblja u svetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh parfema ARMANI CODE razbija zastarele arhetipove muževnosti i naglašava vrednost izražavanja i autentične poistovećenosti. Parfem ARMANI CODE odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj bočici koja ostavlja utisak, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.  

Parfem ARMANI CODE odražava savremenog muškarca, muškarca koji ispisuje nova pravila muževnosti i neprestano se kreće prema napred. 

Snažan ali nežan, parfem ARMANI CODE donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa ARMANI CODE. Parfem ARMANI CODE ima prepoznatljivu senzualnost drvenaste i aromatične note, čime se ističe suština linije ARMANI CODE. To se oseti u gornjim aromatičnim notama mirisa, kao i u snažnim muževnim osnovnim notama, a sama suština parfema sada je dodatno izražena pojačanom notom senzibilnosti. 

Izrađena kao upečatljiva bočica jedinstvenog, zaobljenog i četvrtastog oblika, nova bočica parfema ARMANI CODE simbol je novog dizajna originalne linije CODE. Ova iznova dizajnirana bočica može se ponovno puniti, čime se pokazuje briga za planetu brenda Giorgio Armani.  Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice s detaljima koji bude čula obogaćena je i srebrnim naglascima, što je čini estetski privlačnom i nosi tajnu njenog dugovečnog dizajna. 

U skladu s neprekidnim naporima u pravcu održivosti, pri stvaranju parfema ARMANI CODE u središtu je bila budućnost planete, kao i postavljanje novih pravila potrošnje luksuznih proizvoda. Bočica mirisa osmišljena je na ekološki osvešćen način i može se ponovno puniti. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog porekla dobijenih na održiv način i radi na očuvanju kritično ugroženih šuma. 

ISPIŠITE NOVA PRAVILA

KORAK PREMA NAPRED

Parfem ARMANI CODE označava novo i moderno razdoblje u svetu muških mirisa Giorgio Armani. U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „ispisivanja novih pravila”.

U današnjem svetu muškarac ima priliku da se ponosi svojom jedinstvenošću i bude veran samom sebi. U savremenom društvu okrenutom budućnosti, muževnost više ne odražava arhetipove, već muškarce današnjice, te tako poprima raznovrsnije i različitije lice. Muškarci su slobodni da izraze autentičniju i razvijeniju verziju svoje muževnosti, kao i da budu u dodiru sa svojim emocijama. 

Ova nova pravila muževnosti se prirodno slažu s celokupnom vizijom kreatora, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom. 

„Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrednostima. Čitav moj rad, od odeće do parfema, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi parfem je još jedan korak u tom smeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj način se može predstaviti svetu i živeti u njemu.” 

Giorgio Armani

MIRIS KOJI POKREĆE

SNAŽAN, ALI NEŽAN MIRISNI POTPIS

Parfem ARMANI CODE podiže mirisni potpis linije ARMANI CODE na novi nivo. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog mirisa ARMANI CODE, sada uz dodatak nežnosti koju  postiže zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mešavina sastojaka je simbol pojačanog osećaja kretanja, čime se ističe suština muškarca koji je neprestano u pokretu. 

Iza novog parfema ARMANI CODE stoji glavni parfimer Antoine Maisondieu (Givaudan), koji je osmislio i originalni miris ARMANI CODE predstavljen 2004. Prepoznatljivi miris linije ARMANI CODE redizajnirao je tako da odražava muškarca današnjice i to na direktan, značajan i savremen način. Antoine Maisondieu spojio je najređe i najdragocenije sastojke prirodnog i veštačkog porekla i tako stvorio jedinstven i prepoznatljiv miris. 

Parfem ARMANI CODE na prvu donosi svetle gornje note prožete aromama drveta bergamota i srca bergamota, koje se dobijaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drveta bergamota dobija se procesom molekularne destilacije, čime se parfimeru omogućava da pažljivo odabere određeni deo molekula bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svežinu i zelenilo gornjih nota bergamota dok istovremeno stvara osećaj dugotrajne svežine. Ove energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim. 

Kako bi se parfem ARMANI CODE naglasio i obogatio, dodaje mu se i aroma srca muskatne žalfije dobijena iz Provanse na jugu Francuske. Ovaj miris svoju sofisticiranu srž duguje spoju prirodnih i tehnoloških nota irisa. Kombinacija prirodne arome smole irisa iz Maroka i veštački dobijene arome aldehida irisa dodaje senzibilnost aromatičnom mirisnom potpisu linije ARMANI CODE. Isprepletanost prirodnih i veštački dobijenih sastojaka omogućava dobijanje najboljeg od svih sastojaka. 

Izgrađena na nasleđu originalnog mirisa ARMANI CODE, moćna osnova ovog mirisa obeležena je potentnom aromom semenki tonka zrna iz Brazila. Zajedno s aromom srca kedrovine iz Virdžinije u SAD-u, osnovne note parfema ARMANI CODE naglašavaju predvodnički mirisni potpis linije ARMANI CODE.

NAJKVALITETNIJI PRIRODNI SASTOJCI

Pri stvaranju mirisa brenda, Giorgio Armani na prvo mesto stavlja sastojke čije se poreklo i nabavka mogu pratiti. Na taj način se osigurava visok kvalitet sastojaka, ali i poštovanje okoline i zajednica u kojima su pronađeni prilikom njihove nabavke. 

Note koje definišu parfem ARMANI CODE dolaze od prečišćenih sastojaka prirodnog porekla. Tu se nalaze arome drveta bergamota i srca bergamota iz Kalabrije u Italiji, srca muskatne žalfije iz Provanse s juga Francuske, smole irisa iz Maroka, srca kedrovine iz Virdžinije u SAD-u i semenki tonka zrna iz Brazila. Giorgio Armani je odabrao najlepše sastojke za stvaranje parfema ARMANI CODE, koji u kombinaciji stvaraju ovaj prefinjeni i nezaboravan miris. 

DIZAJN NOVE ERE

JEDINSTVENOST I SAVREMENOST 

Nova bočica parfema ARMANI CODE dočarava savremen i muževan pristup luksuzu,  osmišljena kao ukras koji nikad neće izaći iz mode. Inovativan i upečatljiv dizajn bočice parfema ARMANI CODE stvara novi vizuelni potpis. Njen zaobljen i četvrtast oblik je simbol odvažnog novog identiteta mirisa linije ARMANI CODE.   

Elegantna crna bočica izrađena od stakla istovremeno je zaobljena i četvrtasta, sa prefinjenim, prozirnim staklenim dnom. Novi oblik bočice priziva inovativnost i širu sliku koju savremeni muškarac uvek ima na umu kako bi bio ispred svog vremena. Bočica se ističe kontrastnim i prefinjenim srebrnim nosačem čepa koji privlači svetlost. Magnetni čep s monogramom Giorgio Armani parfema ARMANI CODE samostalno se zatvara.

Nakon predstavljanja parfema ARMANI CODE, ova redizajnirana i elegantna bočica postaje prepoznatljiv znak svih mirisa linije ARMANI CODE. Ova jedinstvena i savremena bočica ujediniće celu kolekciju mirisa ARMANI CODE. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp