Search
Close this search box.

Kada ste poslednji put bili na produženom vikendu sa drugaricom? VREME JE da organizujete odmor!

Porodica, obaveze, posao, sve to vas već dugo sprečava da provedete vikend na opštajućem, uzbudljivom putovanju sa najboljom drugaricom. Ako ponovo želite da se osetite kao da imate 20 i da na njenu poruku: “Hoćemo?” odgovorite instant: “Hajde” organizujte mini putovanje samo za vas dve.

Napunite rezervoar, pripremite play listu sa pesmama koje su obeležile vaše prijateljstvo, odaberite destinaciju koja vam se dopada, i vaš vikend može da počne! Možda jeste na prečac, ali imate sasvim dovoljno vremena da bukirate smeštaj i napravite plan svega što želite da radite zajedno.

Pročitajte: Najatraktivnije destinacije za solo putovanja!

Šta to ovo putovaje mora sadržati, da bi bilo vaše putovanje iz snova?

#Dobru hranu

Danas je TikTok prava inspiracija za sve ljubitelje dobre hrane. Samo ukucajte mesto na koje ste se uputile na pretrazi i dobićete gomilu korisnih preporuka za specijalitete iz tog kraja. Uz to, na putu do restorana istražićete grad i uživati u svakom trenutku.

#Avanturu

Zaboravite na vodiče i upustite se u nasumični obilazak grada, tako da biste doživeli nezaboravnu avanturu i jedinstveni doživljaj mesta na kome se nalazite. Sve ima posebnu draž kada se desi spontano.

#Uspomene

Ne zaboravite napraviti gomilu fotografija za vaš privati album, jer za deset godina te uspomene ponovo će evocirati trenutak i na vaše lice izmamiće osmeh.

#Provod

Kada ste već pobegle od “realnosti”, zašto ne biste uživale baš kao nekad i izašle u lud provod. Istražite najbolje klubove i uživajte u izlasku. Doterajte se i zapalite grad!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp