Search
Close this search box.

Retro look-ovi i glamur starog Hollywood-a na crvenom tepihu sa 92. dodele Oscara!

Dodela Oscara jedno je od najpraćenijih filmskih dešavanja širom sveta, ne samo zbog velikog interesovanja za to ko će dobiti velika filmska priznanja, već i zbog pojava holivudskih zvezda na crvenom tepihu.

Oskar za najbolju žensku ulogu dobila je Rene Zellweger, dok je priznanje za mušku ulogu zasluženo poneo Joaquin Phoenix, dok je korejski film Parazit proglašen najboljim filmom.

Pripadnice ženske populacije sa nestrpljenjem su iščekivale da vide za koje su se haute coture kreacije odlučile slavne dame, a posle velikog uzbuđenja i znatiželje, moramo priznati da smo ostale pomalo razočarane.

Ove godine crvenim tepihom vladao je minimalizam u krojevima i klasičan odabir boja, pa je većina haljina bila u crnoj i beloj boji. Pa ipak, ne možemo se složiti da su sve haljine bile nezapažene i ovoga puta, za vas smo napravili listu onih dama, koje nas ipak nisu razočarale.

Glumica Caitriona Balfe je ponela Valentino kreaciju, koja je pre samo nekoliko nedelja otvorila reviju na italijanskoj nedelji mode.

https://www.instagram.com/p/B8Xr4gNJZoB/

Jednu od najkomentarisanijih haljina ponela je Gal Gadot, koja je svojom eleganciom predstavljala pravi holivudski sjaj.

https://www.instagram.com/p/B8X0eWdgAaG/

U duhu starog Hollywooda pojavila se Charlize Theron, koja je plenila u klasičnoj crnoj haljini.

https://www.instagram.com/p/B8X5frIBIwe/

Dok je Scarlett Johansson blistala u haljini koja odiše ženstvenošću i eleganciom, sa potpisom Oscara de la Rente.

https://www.instagram.com/p/B8YPNjTgdZt/

Upečatljivu Louis Vuitton kreaciju ponela je i debitantkinja na crvenom tepihu Kaitlyn Dever i moramo priznati da je pokupila sve naše simpatije već svojim prvim pojavljivanjem.

https://www.instagram.com/p/B8YJeyXnFD-/

Dobitnica oskara za najbolju žensku ulogu, Rene Zellweger odlučila se za jednostavnu eleganciju i odabrala haljinu modne kuće Armani, u kojoj je pored nagrade za najbolju žensku ulogu, postala i nominovana za jednu od najbolje odevenih na crvenom tepihu.

https://www.instagram.com/p/B8YVtacloHk/

Iako nespektakularna i neupečatljiva ovogodišnja izdanja sa crvenog tepiha ostaće zapažena po retro look-ovima u duhu starog Hollywood-a i glamura.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp