Sve što vam treba! 3 letnja proizvoda za hidriranu kožu i kosu

Leti, kada je koža potpuno izložena sunčevim zracima, štetnim spoljnim uticajima i sklona isušivanju, hidratacija je jedan od najbitnijih koraka u našoj nezi. Sve što ovog leta želimo je svež, prirodan izgled, a za to nam je pre svega potrebna dobra hidratacija kože i kose.

Lush i ovoga puta ima rešenje za vas! Izdvojili smo tri proizvoda uz koja ćete ovoga leta blistati! Koža i kosa biće nahranjene, umirene i oporavljene, a vi ćete naprosto blistati.

Dream Cream- umirujući losion za telo i ruke

Losion bogat ovsenim mlekom, hladiće kožu i smiriti crvenilo, nakon celodnevnog boravka na suncu. Kakao puter i maslinovo ulje vratiće koži hidrataciju, dok će je ulje kamilice i lavande umiriti. Takođe uz ružinu vodu koža će biti mekša. Dream Cream je sve što tokom letnjih dana želite od losiona za telo.

Eau Roma Water – tonik za lice bez alkohola

Nakon što ste ceo dan proveli na suncu sve što želite je proizvod za čišćenje lica, koji smiruje i duboko hrani vašuz kožu. Eau Roma Water sastoji se od vode lavande i ruže, koje nežno vraćaju hidrataciju i smiruju crvenilo.

Super milk – sprej za hidrataciju kose

Kosa je tokom letnjih dana konstantno izložena spoljnim uticajima, pa joj je tokom leta izuzteno potrebna dodatna hidratacija. Uz kokosovo, ovseno i bademovo mleko kosa će biti negovana i hidrirana. Ethyl macadamiate štiti kosu od toplote, a limunov sok vraća kosi sjaja i pomaže pri raščešljavanju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp