Search
Close this search box.

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow – Sve što želite od pudera ove zime!

Kako su hladni dani sve bliže izbor pravog pudera postaje vodeće beauty pitanje, kojim se neposredno pred pripremu zimske beauty rutine bavi svaka od nas. Sve što želimo od idealnog pudera je lagan osećaj na koži, blistav ten, ali tokom hladnih dana, fokus nam je naravno na hidrataciji. Sve ovo pruža nam Teint Idole Ultra Wear Care & Glow – puder koji je pre 25 godina lansirao Lancôme, a koji danas ima novu, formulu, koja će oduševiti svaku damu.

Pruža postojanost & neguje kožu

Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-časovnu postojanost, Teint Idole Ultra Wear je pre 25 godina prvi put dokazao da postojanost ne znači i težak osećaj na licu. Lancôme sada predstavlja novu formulu za negu i  blistavost kože – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Zahvaljujući postojanoj srednjoj prekrivnoj moći koja se savršeno ističe, koža izgleda ujednačeno uz 24 časa blistavosti*. Kombinacijom nanošenja više slojeva za intenzivnije prekrivanje i efekat besprekorne kože, uz kombinaciju postojanosti i nege, koža je  dugotrajno prekrivena naglašenim zdravim sjajem.

Kad kreativni umovi zablistaju

Zendayina samouka vizažistkinja i osoba odgovorna za njen prepoznatljiv izgled, Sheika Daley, je stekla ugled radeći na svetski poznatoj televizijskoj emisiji Oprah Winfrey Show: Fridays Live, gde se povezala s brojnim poznatim umetnicima uključujući, naravno, Lancôme ambasadorku Zendayu. Kao preduzetnica sa sopstvenom linijom proizvoda za trepavice, Sheika se u okviru kampanje pridružila američkoj glumici kako bi dekodirala na koji način deluju aktivni sastojci za negu kože u novoj formuli Teint Idole Ultra Wear Care & Glow pudera.

Stilista Law Roach sarađuje sa Zendayom već 12 godina. Zapanjivši modni svet neprestanim eksperimentisanjem sa stilovima, kreativna sinergija ovog dvojca dovela ih je do liste najbolje odevenih ljudi, a Law Roach je prvi stilista proglašen „stilistom godine“ drugu godinu zaredom. U novoj kampanji brenda Lancôme, Law, koji i sam nosi puder kako bi osnažio svoju kožu da izdrži zahtevan dnevni raspored, govori o dugotrajnom efektu pudera Teint Idole s dvostrukim delovanjem za negu i blistavost.

Izuzetno lagana tehnologija Neo-Glow za naglašenu zdravu blistavost 

Primenom izuzetno lagane tehnologije koja se stapa s kožom – Lancôme tehnologija Neo-Glow delotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i razmazivanja. Svetlost pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj do 24 časa*. 

Postojana srednja prekrivna moć koja se savršeno ističe

Srednje prekrivanje uz mogućnost nanošenja više slojeva sakriva nesavršenosti i traje ceo dan. Koža je ujednačena i blistava odmah nakon nanošenja, a efekat dugotrajan zahvaljujući teksturi koja je postojana, otporna i osigurava prirodan izgled kože.

Za savršenu negu brine se formula koju čini  82% seruma, hijaluronska i bademova kiselina

Kao temelj nege i blistavosti kože, novu formulu Teint Idole odlikuju unapređena svojstva seruma za poboljšanje kože neposredno nakon primene i tokom nošenja. 

Nakon 4 nedelje, formula s 82% seruma koji daje koži blistavost, čini teksturu kože zaglađenijom i ujednačenijom. 

Nakon jedne primene tečnog pudera Teint Idole Care & Glow**:

+23% ujednačeniji ton kože

+9,8% blistaviji ten

+12,7% glađa teksture kože

Nakon 3 nedelje korišćenja tečnog pudera Teint Idole Ultra Wear Care & Glow***:

90% ispitanika se slaže da je kvalitet kože poboljšan

91% ispitanika se slaže da koža izgleda lepše

89% ispitanika se slaže da koža izgleda glađe

90% ispitanika se slaže da je ton kože ujednačeniji

87% ispitanika se slaže da koža izgleda hidrirano

85% ispitanika se slaže da koža izgleda blistavije

Izvrsna za hidrataciju kože, mikrokapsulirana hijaluronska kiselina obogaćuje novu formulu. Poznata po tome da može zadržavati  1.000 puta veću količinu vode od svoje težine, čini kožu hidriranom i mekom. Bademova kiselina je poznata po pročišćavanju i zaglađivanju površine kože tokom vremena. Koža je sve blistavija iz dana u dan.

Foto: @inesmayodebelius

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp