Nova dimenzija spavaće sobe uz ove 3 ideje za uređenje prostora

uređenje spavaće sobe

Čista estetika, minimalizam i funkcionalnost već dugo su na tronu, kada su stilovi u uređenju enterijera u pitanju. Minimalizam je posebnu ulogu zauzimao u uređenju spavaće sobe, gde se sve svodilo na par ključnih komada, sa akcentom na funkcionalnosti.

Ova sezona donosi neka rešenja koja će oplemeniti vašu spavaću sobu, ukoliko vam je minimalističko uređenje prostora postalo suviše monotono.

Pročitajte: Stan vam izgleda skučeno – Evo gde grešite pri uređenju enterijera

#Boho vibe

Ukoliko želite da zadržite minimalističku notu, ali i da oplemenite prostor i date mu novu energiju, boho vibe najlakše se postiže kroz sitne detalje za dekoraciju.

Tople tonove zidova upotpunite šarenim tepisima, jastucima sa resama i boho drvenim detaljima, kako bi vaša soba imala minimalistički, ali topli boho vibe.

#Tamni tonovi zidova

Ukoliko želite da promenite energiju prostora, odlučite se za smaragdnu boju zidova, ili pak tamno plavu nijansu. Dodajte par detalja, i jedan zid u sobi ofarbajte u tamni ton, i primetićete koliko vam prostor uz par sitnih promena više prija.

#Drveni detalji

Dodajte malo drvenih detalja, kako biste oplemenili svoju spavaću sobu. Par ramova za slike, police za knjige daće vašoj sobi dodatnu toplinu i ušuškanost.

Foto: @toopoorforfarrowandball

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp