Ovog vikenda vodimo vas u omiljene vege restorane u Beogradu

vege restorani

Bogata beogradska gastro mapa za svakoga ima po nešto, a kako smo mi veliki hedonisti uživanje nalazimo u ma kom restoranu u kome se služe dobra hrana i piće. Zato vas ovog vikenda vodimo u omiljene vege restorane.

Ukusna i nesvakidašnja hrana, estetični enterijeri i kafa sa biljnim mlekom onos u zbog čega jednostavno obožavamo ova mesta.

Pročitajte: Gastro preporuka – Gde na brunch ovog vikenda?

#Bemata

Bematu možete posetiti na čak dve lokacije, u Vojvode Šupljikca 42 i Uroša Martinovića 8, a kada je jednom posetite vratićete se ponovo. Obroci se pripremaju od svežih i zdravih namirnica, a koncept je osmišljen tako da ćete pojesti preukusan i nutritivno bogat obrok. Njihov meni odavno nam je jedan od omiljenih, a posebno obožavamo zdrave, poslastice, koje možemo jesti bez griže savesti.

#Mayka

Kada je Mayka u pitanju, ne znamo da li nam je draži njihov enterijer, sačinjen od mešavine najrazličitiijih epoha i stilova, dok je meni posebna rapsodija ukusa. Uz to, meni prati ajurvedska načela, pa je svaki obrok sačinjen od minimum 6 namirnica koje imaju benefite za naš organitam. Posetite ih u ulici Nikole Spasića 5.

#Super Donkey

Super Donkey u Krunskoj 26. opčinio nas je udobnim ambijentom, odličnom kafom i najboljim avokado tostom koji smo probali. Još jedan plus je što su pet friendly pa možete uživati u drutšvu svojih ljubimaca.

Foto: @mayka_vegelounge

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp