Search
Close this search box.

4 aktivnosti koje možete raditi ovog vikenda

vikend aktivnosti

Proleće nas je već na samom početku obradovalo toplim danima, pa je prava šteta da vikende ne provedemo uživajući u prirodi. Postoji čak nekoliko zabavnih aktivnosti koje ovaj vikend mogu učiniti mnogo boljim, a najbolje od svega je što konačno imate vremena da ga provedete sa dragim ljudima.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih aktivnosti, koje će vas motivisati da ovaj vikend provedete na otvorenom i u dobrom društvu:

Pročitajte: Planirate vikend putovanje – Posetite slovensku Toskanu

#Vožnja bicikla

Ukoliko volite da vozite bicikl, a i vaši prijatelji uživaju u toj aktivnosti, pravi je trenutak da se organizujete i dan provedete u prirodi. Opušteni, rasterećeni, a za promenu aktivni, uživaćete u dobrom društvu i sunčanom danu.

#Piknik

Kad, ako ne sad? Piknik je sjajna ideja za druženje sa prijateljima, pored reke. Organizujte se i neka svako od vas pripremi đakonije u kojima ćete uživati u obedu na travi. Uz to, ponesite loptu, frizbi ili bilo šta što će ovaj dan učiniti aktivnim, zabavnim i probudiće timski duh.

#Joga na otvorenom

Ovo je savršen povod da okupite drugarice i ako imate dvorište uživate u omiljenoj aktivnosti. Opustićete se, rasteretiti i razgibati, a potom ćete imati vreme za druženje, smeh i po koji trač. Ukoliko pak nemate dvorište možete ovakvo druženje organizovati i u prirodi, na nekom mestu za koje znate da će vam ipak obezbediti malo intime.

#Lokalne aktivnosti

Vikend je pravo vreme da posetite lokalna dešavanja u svom mestu. Ispratite da li se u vašem mestu održava neki festival, koncert ili ma kakva druga manifestacija, na koju možete otići sa dragim ljudima i zabaviti se na način koji vam nije svakodnevno dostupan.

Za koju god aktivnost da se odlučite vikend će vam biti dinamičan, zabavan i rasterećujuć, što je sve što vam treba posle naporne radne nedelje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp