Search
Close this search box.

Vreme je za malo dodatne inspiracije! Kako da svoj dom u par koraka učinite instagramičnim?

Septembar je obično ono vreme kada se uželimo malo promene, a promena pre svega dolazi sa novom energijom. Pred dolazak jeseni obično se angažujemo da u svoj dom unesemo male promene, kako bi nova energija ispunila naš prostor i naše živote.

Ove jeseni boje i detalji posebno su u trendu, kada je uređenje enterijera u pitanju. Potražili smo malo inspiracije i otkrili koji će vam detalji pri uređenju životnog prostora pomoći da svoj dom pretvorite u one bajkovite stanove, koje viđate na “Instagramu”:

#Porcelan

Porcelanski detalji idealan su odabir kada želite da učinite da vaš dom izgleda sofisticirano. Ipak, kada su u pitanju detalji od porcelana, veoma je važno da budete umereni. Sasvim je dovoljan jedan porculanski ćup ispunjen pampas travom, ili bokal, koji ćete ispuniti svežim cvećem.

#Detalji od drveta

Detalji od drveta vašem životnom prostoru daju posebnu energiju, zato obavezno oplemenite svoj dnevni boravak stočićem ili policom od drveta, kako biste postigli vintage vibracije.

#Roze kupatilo

Ove godine roze je kraljica enterijera. Ne samo da je prisutna u kuhinjama već je pravi odabir za zidove i pločice u kupatilu. Kada su kupatila u pitanju bebi roze zidovi u kombinaciji sa belim pločicama, ove sezone su pun pogodak.

#Biljke

Kada je osveženje prostora u pitanju, sa biljkama nikad nema greške. Ove sezone, baš kao i prethodne, dnevni boravak koji podseća na botaničku baštu vodeći je trend u uređenju enterijera. Ipak, ukoliko nemate mnogo prostora, dovoljno je da odaberete dve, tri različite biljke, kako biste svoj životni prostor oplemenili i uneli energiju prirode.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp