Search
Close this search box.

Zakoračite u Kiehl’sovu zemlju snova: Ekskluzivna praznična kolekcija ilustratorke Merilu For

Kiehl’s već dugi niz godina pruža podršku likovnim umetnicima zahvaljujući godišnjim prazničnim kampanjama osmišljenim u saradnji sa ilustratorima širom sveta. Kako bi se nastavila ova dugogodišnja tradicija, Kiehl’s povodom svoje 170. praznične sezone predstavlja proširenu kolekciju svojih najpopularnijih proizvoda za negu kože u razigranom, limitiranom izdanju osmišljenom u saradnji sa ilustratorkom Merilu For.

U ovogodišnjem dizajnu For otelotvoruje neverovatnu energiju Njujorka i legendarnu četvrt Ist Vilidž pretvara u magično mesto iz snova prepuno raznih jedinstvenih likova u jeku prazničnog slavlja. Kiehl’sova globalna direktorka marketinga Maria Gustafson izjavila je: „Tražili smo umetnički izraz koji će prikazati čaroliju Kiehl’sove Zemlje snova i umetnika koji može izraziti radosno praznično raspoloženje na živopisan i kreativan način. Snažne boje i raznoliki likovi Merilu For su oživeli Kiehl’sov svet i podarili mu jedinstven i razigran duh.” U prikazu autentičnog uličnog slavlja mogu
se videti prijatelji, kupci, pa čak i Mr.Bones, kako uživaju u street-food poslasticama na ulicama Njujorka, ukrašavaju izloge i plešu uz nastup muzičke grupe na otvorenom.

Tokom prazničnog perioda Kiehl’s ostaje posvećen inicijativi Future Made Better, u sklopu koje nastoji da proizvede održivija pakovanja. Proizvodi za negu kože Ultimate Strength Hand Salve i kultni Crème de Corps će po prvi put biti dostupni u novoj ambalaži sa integrisanim kartonom i FSC sertifikatom sa ciljem značajnog smanjenja količine upotrebljene plastike.

Kiehl’s kolekcija u saradnji sa Merilu For

Kiehl’s nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju saradnji sa najistaknutijim i najpoznatijim umetnicima. Tokom 2021. ona se nastavlja saradnjom sa francuskom ilustratorkom Merilu For, koja je prethodno sarađivala sa brendovima Nike, Apple i Google. Ona je zahvaljujući svojoj posvećenosti društvenim i etičkim pitanjima savršen saradnik za Kiehl’sovu prazničnu kolekciju.

ZAKORAČITE U KIEHL’SOVU ZEMLJU SNOVA

Ultimate Strength Hand Salve

Formulisan sa mešavinom ulja avokada, eukaliptusa i sezamovih semenki, ovaj neizostavni zimski favorit deluje na suvoću kože ruku ostavljajući osećaj zaglađene i hidrirane kože. Po prvi put kao deo praznične kolekcije, proizvod Ultimate Strength Hand Salve je dostupan u tubi od 200 ml proizvedenoj sa integrisanim kartonom koji ima FSC
sertifikat.Crème de Corps

Omiljen još od osamdesetih godina dvadesetog veka, ovaj klasik je neophodan zahvaljujući osećaju nahranjenosti, punoće i zaglađenosti koji ostavlja na koži. Limitirano izdanje ove kreme će biti dostupno u pakovanju od 400 ml proizvedenom sa integrisanim kartonom koji ima FSC sertifikat.

Super Multi-Corrective Cream

Darujte koži mlađi izgled pomoću Kiehl’sove kreme za borbu protiv znakova starenja kojoj najviše verujemo. Ova luksuzna krema svilenkaste teksture ciljano deluje na sedam vidljivih znakova starenja kože.

Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s ulje za lice sa esencijalnim i botaničkim uljima obnavlja kožu preko noći kako bi bila glatka i hidrirana do jutra. Ova sanjiva ilustracija je najdraža umetnici Merilu For!

Ultra Facial Cream

Najprodavanija Kiehl’sova krema za lice je neizostavna i za ovu prazničnu sezonu– sada ukrašena jedinstvenim likovima i legendama prazničnog perioda! Ova jedinstvena, lagana i negujuća formula dokazano pruža hidrataciju tokom 24h, čak i u najekstremnijim uslovima.

Calendula Herbal-Extract Toner

Neka Vaša koža izgleda sveže za praznike pomoću Kiehl’sovog klasika obogaćenog cvetom nevena! Formula ovog tonika bez alkohola sadrži ručno ubrane latice nevena i ekstrakt čička za nežno čišćenje i podmlađivanje svakog tipa kože.

Advent kalendar – Limitirano izdanje

Zemlja snova i darivanja očekuje Vas u limitiranom izdanju Kiehl’sovog Advent kalendara. U ovoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umetnice Merilu For, svaka vrata inspirisana praznicima kriju neki od omiljenih Kiehl’s proizvoda. U skladu sa Future Made Better inicijativom, Kiehl’s Advent kalendar je ove godine izrađen od 100% materijala koji se može reciklirati. Štaviše, sva praznična izdanja su u potpunosti izrađena od već upotrebljenih recikliranih materijala, tako da Vaši pokloni mogu biti velikodušni, ali istovremeno i održivi.

O umetnici

Ekspert za dizajn likova, snažne boje i grafičke kompozicije, francuska ilustratorka i likovna umetnica Merilu For u svom razigranom stilu stvara dela koja izazivaju radost, sa namerom adresiranja pitanja koja smatra važnim. Tokom svoje karijere, Merilu je radila na brojnim projektima i sarađivala sa brojnim svetskim brendovima koji se bave društvenim i etičkim pitanjima. Nju predstavlja lik Dželi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp