Search
Close this search box.

Zašto Keri i Zverka nikad nije trebalo da završe zajedno?

Koliko god da je serija Seks i grad realna (glumica Sintija Nikson kaže da je bila dosta realistična), ipak nisu mogli a da ne dodaju tu dozu bajkovitog završetka.

Kao što svi znamo, uprkos svakoj naznaci da je Zverka emotivno nedostupan čovek koji se boji vezivanja, Keri Bredšo ipak završava sa njim na kraju ovog popularnog serijala – što je, morate priznati, bilo malo frustrirajuće za sve nas.

Samostalna singl žena za čijim smo ormarom patili i sa čijim životnim borbama smo se identifikovali, napušta samački život, ignoriše sva upozorenja i miri se sa čovekom koji je bio izvor njene beskrajne tuge i igranja igrica skoro pa čitavu jednu deceniju. I sada bi mi trebalo da budemo srećni zbog njenog sumnjivog izbora ili bi možda trebalo da verujemo da će sve to jednog dana da uspe zbog čuvene rečenice: “…i živeli su srećno do kraja života?”635838348335717634456078949_satc youre the one

Ako vas je promena serije u romantičnu komediju ostavila nezadovoljnima, niste sami. Tvorac serije, Deren Star, takođe nije baš zadovoljan time kako su se stvari sklopile za Keri i  Zverku. S obzirom na to da je više ljudi bilo uključeno u pisanje i produciranje serije, on nije bio zadužen za poslednje epizode. Međutim, kao neko ko podstiče te ljude na kreativnost, morao je da im dopusti da prate svoju viziju.

Star naime smatra da je serija na kraju izdala ono o čemu se tu zapravo radilo, a to je da žene na kraju ne pronalaze sreću u braku. Sama serija jednostavno nije bila u maniru romantičnih komedija koje su se prikazivale ranije. Zato je toliko žena i zavolelo Seks i grad. Uprkos tome, na kraju je postala konvencionalna romantična komedija… Ipak, Star je svestan činjenice da pošto epizode ne piše samo on, jednostavno nije mogao da dobije kraj koji želi.

Ako je ovo njegovo mišljenje o završetku serije, možemo samo da zamislimo šta bi Star rekao na sve što se odigralo u filmovima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp