Search
Close this search box.

Pored ovog modnog trenda neće vam trebati nijedan drugi

Kao aksesoar koji uglavnom prvi zapadne za oko, torba je komad koji je u isto vreme funkcionalan i simboličan. Torba šalje poruku o tome ko smo mi i kakav je naš lični stil, a ujedno je i parče luksuza i glamura u našim rukama. Ona je izraz našeg ukusa, a dosta toga govori i o tipu naše ličnosti! Zato je dobra torba postala stavka broj jedan u garderoberima savremenih žena.

Brend Akatelier se odavno afirmisao na regionalnoj modnoj sceni kao simbol stila, koji svojim vanserijskim kvalitetom i odličnom kombinacijom materijala osvaja srca svih onih koji se drže dobre stare parole da je dobra torba suština svake odevne kombinacije.

hi_9m5a8128-7905

Dizajnerka brenda Akatelier, Aleksandra Arnold, predstavila je zimsku kolekciju torbi, namenjenu ženama jakog karaktera i nepokolebljivog ega. Baš kao i prethodne kolekcije, koje su uvek izazivale oduševljenje, i nova se odlikuje jedinstvenim izgledom i privlačnim bojama, a to je nešto što je naprosto neodoljivo svakoj dami koja je svesna svog nepogrešivog stila.

hi_9m5a7884-7899

Upravo sa Akatelier torbama i ne možete pogrešiti, jer negujući vlastitu formu, ove torbe su od samog početka postavile visoke standarde, krasivši i odgovarajući zahtevima modne scene našeg podneblja.

Akatelier je poznat po tome da su svi modeli izrađeni od pažljivo birane, najfinije kože, koja u kombinaciji sa prvoklasnim drvetom stvara vrhunsku simbiozu nepogrešivo kvalitetnih torbi. Ovaj umetnički trenutak spajanja dva prirodna materijala učinio je da ovaj modni aksesoar postane jedan od najpoželjnijih u regionu! Žene koje je je osvojio Akatelier pre svega zrače snagom i odlučnošću i upravo su one bile inspiracija Aleksandri za još jednu neponovljivu kolekciju.

hi_9m5a8066-7901

Ono što je naročito zanimljivo je činjenica da je Akatelier jedini brend na svetu koji je predstavio žensku torbu sa drvenim dnom i samim tim se izdvojio od ostalih. Luksuz i glamur pretočeni su u torbu koja sa sobom nosi opis umetničkog dela i koja će privući svaku ženu koja svojim aksesoarom želi da prkosi uobičajenim i nametnutim modnim normama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp