Search
Close this search box.

Kako da budete moderne, a da ne potrošite ni dinar

Ovih dana je vrlo lako pasti u modnu kolotečinu. Ako vam je potrebno malo osveženja, evo kako da osvežite svoje odevne kombinacije, bez odlaska u šoping.

Malo smo istraživale po Instagramu i našle smo nekoliko inspirativnih fotografija uticajnih blogerki. Mislimo da će nas stil ovih devojaka definitivno prodrmati kada je odevanje u pitanju.

  1. Majica upasana do pola
upasana
izvor: Sincerely Jules

Ovo je sjajan način da istaknete struk, a da ga ne stavljate u prvi plan svog autfita. Ovaj trik jako dobro ide uz velike džempere i majice.

  1. Izmešani printovi

https://www.instagram.com/p/BB37JwXyD-J/

Mešati printove može biti jako zabavno. Ako ste početnica, probajte da ukombinujete cvetno i prugasto. Niste novi u ovome? Onda se odvažite i uparite različite geometrijske šare.

  1. Zavezana košulja

vezana kosulja

Vezivanje košulje u čvor je odličan način da malo ,,zabiberite“ običan top. Odličan je trik i za definisanje struka, bez korišćenja kaiša.

  1. Igrajte se sa proporcijama

https://www.instagram.com/p/BCKmk9vIYty/

Eksperimentišite sa različitim dužinama – bilo da je to top ili suknja/pantalone, naročito ako želite da postignete ,,slojevit“ izgled. Igranjem s proporcijama vaša kombinacija će biti interesantnija i dobiće novu dimenziju, a to je uvek u trendu!

  1. Blejzeri nisu samo za kancelariju

https://www.instagram.com/p/BCaaxyWnj6b/

Svi se možemo složiti da sa sakoom ne možemo pogrešiti kada je u pitanju kombinacija za posao, ali nemojte ga odbacivati kada dođe vikend! Obujte vaše omiljene patike ili obucite omiljenu majicu i farmerke i obratite pažnju kako će blejzer sve to savršeno uskladiti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp