Search
Close this search box.

#homedecore: Pustite jesen u svoj dom!

Jesen je jedno od najlepših godišnjih doba. Puna posebnih mirisa, odiše nekom ušuškanom atmosferom. Upravo ta energija trebalo bi da se useli i u vaš dom. Ukoliko već niste osmislili jesenju dekoraciju svog doma, donosimo nekoliko zanimljivih predloga.

#Pustitie prirodu unutra

Ukoliko volite jesen, vreme je da je pustite i u svoj dom, a kako ćete to bolje da uradite, nego da sami napravite dekoraciju od jesenjeg lišća i biljaka. Jesenje lišće, grane neobičnog oblika, pampas trava, reč je o dekorativnim biljkama koji će vašem domu dati pravu jesenju, ušuškanu atmosferu. Ukoliko su vaše prostorije svetlih nijansi, ovakva dekoracija daće vašem domu pravi rustični vajb.

https://www.instagram.com/p/CCs4NYRhxCj/

#Boje cimeta i karamele

Kada su boje za uređenje enterijera u pitanju, ove jeseni izuzetno su popularne boje konjaka, cimeta i karamele. Zagasiti tonovi u kombinaciji sa belom izgledaju luksuzno, a prostoru daju potpuno drugačiju dimenziju.

https://www.instagram.com/p/CCs4klkhjlj/

#Tepisi su opet u modi

Tepisi domu daju određenu toplinu, a sada su posebno popularni oni sa etno šarama i motivima. U duhu rustičnog enterijera, koji je u svetu trenutno vrlo popularan, tepisi sa motivima starih ćilima veoma su aktuelni. Pravilno odabran i uklopljen tepih, je detalj, koji će u trenutku potpuno transformisati ceo prostor, što je sasvim dovoljno za osveženje i promenu koja vam je potrebna.

https://www.instagram.com/p/CCs5MMBBKn6/

S vremena na vreme našem životnom prostoru potrebno je osveženje, a jesen i toplina koju sa sobom nosi, veoma su inspirativni za sitne cozy promene.

Foto: @2ladisandchair

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp