#Instainspo: Saveti za dekoraciju terase ili dvorišta!

Leto samo što nije, pa je sada idealan trenutak da preuredite svoju terasu, dvorište, ili mali kutak u prirodi, savršen za ispijanje jutarnje kafe, tokom toplih dana. Danas sa vama delimo inspirativne i jednostavne savete za dekoraciju terase, ili dvorišta, koji će vaš kutak učiniti još posebnijim.

https://www.instagram.com/p/CAFJV_En0SV/

Bilo da imate malenu terasicu ili veliko dvorište, veličina prostora nije bitna, jer je za njihovo uređenje bitna vaša kreativnost i maštovitost.

Prvi korak u uređivanju sopstvene oaze mira je da osmislite temu, odnosno čitav koncept onoga što želite da napravite od svoje terase. Nijanse i tonove koje želite na jastučićima i detaljima na stolu, kao i cveće koje želite da vas okružuje, a tek kada sve lepo posložite u svojoj glavi bacite se na posao i ne bežite od toga da nameštaj napravite sami, jer je na youtube-u mnogo zanimljivih videa koji će vas inspirisati da samostalno sredite svoj kutak na otvorenom.

https://www.instagram.com/p/B-jS4r8nETg/

Kada ste osmislili koncept vaše oaze, vreme je da odaberete biljke i svoje parče prirode učinite živopisnim, baš onako kako želite.

Ukoliko volite boho momenat, poželjno je da nabavite lampice sa papirnim lampionima, kao i šarene jastuke i lazybag-ove, koji će večerima na vašoj terasi dati posebnu draž.

https://www.instagram.com/p/CAYWNh4J1Ij/

Naravno, terasa ne bi imala smisla bez uređenog prostora za sedenje i uživanje u prvoj šolji kafe. Dakle obavezno nabavite stočić i stolice, ili barem velike udobne jastuke na kojima ćete sedeti, uživati u svakom danu i sunčati se.

Kako bismo vas dodatno inspirisali da već danas budete produktivni i stvorite sebi kutak za uživanje na otvorenom, delimo sa vama naše instagram favorite, kada je uređenje terasa u pitanju.

https://www.instagram.com/p/B__u_ZbnXqH/
https://www.instagram.com/p/CAdbWqEpbWQ/
https://www.instagram.com/p/CALAC6lAScJ/

Foto: @extraspace.com

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp