Search
Close this search box.

Gastronomska rapsodija u srcu Beograda – Otvoren restoran Džejmija Olivera

Jemie's Italian

Ukoliko ste gurman i uživate u degustaciji različitih kulinarskih specijaliteta, ili pak volite da senzacije ukusa proizvodite u svojoj kuhinji, sigurno ste čuli za rad Džejmija Olivera, slavnog britanskog kuvara i tv zvezdu, čiji rad rado pratite na 24kitchen kanalu.

Sada se ukazala prilika da isprobate jela po recepturi čuvenog Džejmija Olivera, koji je u srcu Beograda otvorio restoran Jamie’s Italian.

-Beograde, otvoreni smo – napisao je Džejmi na svom Instagram nalogu uz fotografiju osoblja iz svog restorana, koji je danas otvoren na Sava promenadi.

Jamei’s Italian otvoren je u Hercegovačkoj 14 i ljubiteljima italijanske kuhinje donosi autentičan ukus Italije, sa ličnim pečatom tvorca svih recepata koji se nalaze na meniju.

Paste, pice, brusketi, pa čak i veganski i vegeterijanski specijaliteti našli su se u ponudi ovog estetičnog restorana, a posebnu rapsodiju ukusa donose deserti po kojima je Džejmi posebno poznat.

Pored rapsodije ukusa ambijent restorana nudi udobnost, funkcionalnost i modernost, te izgledom pomalo odudara od tradicionalnih rustic italijanskih restorana.

Foto: @jamiesitalianserbia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp