Search
Close this search box.

Kako da nateramo sebe da odemo u teretanu – odmah!

Univerzalna je istina da više volje zahteva da se fizički stvorimo ispred traka za trčanje i sprava za vežbanje nego sam trening. Počevši od beskrajne liste izgovora zašto ne možete da idete, preko poslovnih obaveza do potrebe da ne propustite omiljenu seriju – sve to uvek zvuči bolje nego da se znojite trčeći.

Sve dok ne shvatite koliko biste bili fit kada biste vežbali u skladu sa fitnes ciljevima koje ste sebi postavili pre nekoliko meseci.

fit

Odgovor na pitanje kako da se naterate da odete u teretanu leži upravo ovde: mislite o tome kako ćete se osećati srećnijima, zdravijima i u formi – kao rezultat vaše posvećenosti vežbanju. Radi se o tome da sagledate širu sliku, a ne da se fokusirate na ono što želite u ovom trenutku. Mi smo daleko od savršenih kada se radi o vežbanju, ali ova taktika definitivno funkcioniše.  Čak imamo i motivacioni board na Pinterestu kako bi nam služio kao vizualni podsetnik za ono čemu težimo.

Drugi ljudi, pak, smatraju da im pomaže kada shvate da će uvek biti razloga za neodlazak u teretanu. Kad bolje razmislimo, čak i mi svake večeri možemo nabrojati bar pet razloga zašto nam se ne ide. Međutim, to što mi imamo razlog ne znači da je taj razlog legitiman!

Jednostavno ustanite, krenite i odradite svoj trening. Osećaj koji će posle toga nastupiti je toliko moćan da nikada nećete zažaliti što ste se ipak pokrenuli!

Imamo nekoliko trikova koji će vaš odlazak u teretanu umnogome olakšati! Pročitajte ih ovde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp