Evo kako da pronađete dobrog momka!

Nasuprot onome što ste možda čuli, dobri momci postoje. Toliko je momaka koji bi najiskrenije želeli da upoznaju pravu verziju vas – bez igrica, bez ustezanja i bez laži.

Ono što je potrebno je da znate šta tražite. Neko ko vama odgovara može biti tik ispred vas, a vi niste imali pojma. Čitajte dalje i otkrićemo vam sve.

Šta uopšte znači ,,dobar momak“?

Ova definicija je nadasve subjektivna, ali mislimo da postoje određene karakteristike koje bi trebalo da budu zajedničke svakom pristojnom muškarcu. To je neko ko vas pre svega poštuje, ko vas voli, brine za vas i ima obzira i razumevanja. Međutim, jako je bitno da imamo u vidu da je i dalje čovek.

Dobar momak je suštinski neko sa kim je vredno graditi jaku i stabilnu vezu, neko ko zna da napravi kompromis, da se žrtvuje i potrudi da razume partnera. Ovo ne znači da on nikada ne greši, ali kada se to desi, dovoljno je jak da se sa time suoči i uradi ono što je potrebno kako bi ispravio stvari.

tumblr_nrd1ombtxf1rvyao5o1_500

Da li ste spremni da budete sa dobrim momkom?

Ukoliko imate istoriju zabavljanja sa ,,lošim momcima“, može vam biti teško da se na samom početku ,,prebacite“ na nekoga drugačijeg. Ukoliko vas privlače oni mačo, alfa mužjaci, moguće je da ste već sada u dilemi, jer, kao što možete zaključiti iz do sada napisanog, dobri momci se ne ponašaju tako.

Moraćete da odlučite šta vam je bitnije – privlačnost i strast koju nosi veza sa alfa tipom, ili mir i udobnost veze sa osetljivijim i pažljivijim muškarcem. Ukoliko ne razgraničite to sa sobom, tražićete neobičnu, a možda i nemoguću kombinaciju u nekome ko zna koliko dugo.

Spoznajte šta bi trebalo da izbegavate

U slučaju da vam treba podsetnik, evo određenih osobina koje muškarca ne čine baš dobrim: često laže, varao je partnerke u prošlosti, svadljiv je, neumeren u porocima… bukvalno svaka vrsta destruktivnog, neiskrenog i nasilnog ponašanja. Veoma brzo možete na svojoj koži osetiti posledice ovakvih navika, tako da nemojte dozvoliti sebi da zažmurite na ovakve stvari.

tumblr_lvn4v9mjnd1qb9jtro1_500_large

Vernost

Za početak, nađite momka koji je slobodan. Ukoliko je imao devojku kada ste ga upoznali, i nije mu bio problem da vam se nabacuje pre nego što je okončao tu vezu, mislimo da to dovoljno govori o njemu. Možete biti žrtva istih okolnosti kao i ta jadna devojka.

Podrazumevamo da svaka od nas hoće da upozna nekoga ko je spreman da se u potpunosti posveti jednoj i samo jednoj osobi. Oni koji menjaju partnerke na svakih par meseci verovatno neće biti uz vas mnogo dugo, koliko god se činili savršenima. I ne postoji ništa što ćete moći da uradite kako biste ga sprečili da ode. Jednostavno je tako.

Kako da vas primeti?

Najlakši način je da mu jednostavno priđete i započnete razgovor. Odavno smo prevazišli momenat gde je opšte pravilo da momak priđe prvi. Stisnite zube i samo napred! Kakva god reakcija na kraju bila, bićete ponosne na sebe što ste skupile hrabrost i odlučile se na taj korak. Govorimo iz iskustva!

Kada razgovarate sa njim, omogućite mu da zapazi vaše suštinski dobre osobine. Budite ljubazni i ne zaboravite na osmeh. 🙂

Dobre momke privlače ovakve stvari. Vaš spoljašnji izgled na sve to može biti samo bonus, ali ne i prioritet broj jedan.

I vi budite dobra osoba

Najlakši i najbolji način da pronađete i privučete istinski dobrog momka je da i sami budete dobra osoba. Ispoljavajte one osobine kojima se divite i budite najbolja verzija sebe. Tako ćete privući upravo onakav tip ljudi kakav želite.

Ovo istovremeno znači da izbegavate pesimiste koji mogu narušiti vaše raspoloženje. Uklonite sve negativne uticaje oko sebe, koji blokiraju vaš pogled na svet.

Srećno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp