Search
Close this search box.

Kupaći kostimi koji su vodeći trend ovog leta!

To što će ovog leta mali broj nas videti more, ne znači da nije vreme za novi kupaći. Jer ako želite da se osunčate, to možete i u svom dvorištu, a uz to, možete otići na bazen, jezero, ili u neki ne tako posećeni spa centar. Sve u svemu, i ovog leta, ma koliko ono neobično bilo imamo povod da ponesemo kupaći.

Kako biste bile u trendu, za vas smo izdvojile najnosivije modele ove sezone.

Jednodelni kostimi

Ako ste ikad bili fan hit serije Čuvari plaže, onda je vreme da sebi nabavite jedan šik jednodelni kostim. Nije baš idealan za sunčanje, ali za it fotke na plaži, ili kraj bazena, ovo je pun pogodak.

https://www.instagram.com/p/CBn6yEvA2Hw/

Cut out kroj

Devedesete su ovog leta sve, a modni vremeplov važi i za kupaće kostime. Jednodelni modeli, sa neobičnim isečcima, koji pokazuju malo više kože, pun su pogodak za one nešto hrabrije dame.

https://www.instagram.com/p/B6GlE1gB0dx/

Ravno sečeni bikini

Gornji deo bikinija sečen u ravnu traku, sa ili bez bretela. Stoji sjajno i otkriva vašu ženstvenu prirodu.

https://www.instagram.com/p/CDFdMfen2gc/

Modeli bez korpi

Ovog leta veoma su popularni kupaći kostimi kojima gornji deo nema korpe. Ženstveni, a pre svega udobni, učiniće da se na plaži osećate lepše i slobodnije nego ikada.

https://www.instagram.com/p/B9uCDHMjBre/

Vreme je da od ovog leta uzmemo najbolje što možemo, zato obucite svoj omiljeni kupaći i spremite se za nezaboravan dan na plaži, ili bazenu.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp