Search
Close this search box.

Make up saveti: Savršen make up look za najluđu Novogodišnju noć!

Doček Nove godine je pred vratima, a mi nikad manje nismo bili spremni. Možda smo u poslednji čas organizovali izlazak sa drugaricama i na sniženima ugrabili super komade u kojima ćemo zakoračiti u najluđu noć, ali da bismo bile potpuno glamurozne i izgledale zaista savršeno nedostaje i make up look koji će dati finalni izgled celom našem look-u.

Kako je posebna prilika u pitanju, predlažemo da se odlučite za nešto intenzivniji izgled, koji predstavlja izlazak iz zone komfora i koji će pokazati neku novu, zavodljivu stranu vaše ličnosti.

Naravno, make up ćete prilagoditi svom outfitu, kako bi se sve kocikice sklopile u idealnu celinu, a vi u Novu 2020. ušli kao najbolja verzija sebe.

Kako bismo vas inspirisale, potražile smo nekoliko YT tutorijala, koji će vas korak po korak dovesti do savršenog Novogodišnjeg make up-a.

Burgundi make up look

Glliter smokey eyes

Holiday glam

Uz ova 3 make up predloga doslovno ste spremni za svaku priliku, bez obzira na to da li želite da vam akcenat šminke bude na usnama, ili očima. U Novu godinu zakoračite glamurozno, sa puno samopouzdanja, kako biste je izazvali da za vas ona bude podjednako glamurozna i dobra.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp