Šta me opet snađe?! Nova monodrama Anđelke Žugić – vodič kroz razvod za savremene žene

monodrama anđelke žugić

Mart je rezervisan za posetu pozorištu, a krajem marta na pozorišnom repertoaru nalazi se i nova monodrama Anđelke Žugić pod nazivom “Šta me opet snađe”.

Novosadsku premijeru predstava će imati 24. marta u Srpskom narodnom pozorištu, dok ćemo u Beogradu genijalnu Anđelku Žugić moći da gledamo 30. marta u MTS dvorani.

“Šta me opet snađe” je priča o uvek aktuelnoj temi, razvodu.

Glavna junakinja je Jovana Joka Jakovljević, žena u kasnim tridesetim, koja živi svoj emotivni haos u koji je upala, kada se njena ljubavna priča, umesto u onu sa srećnim krajem, pretvorila u film koji nikome ne bi preporučila.

Pročitajte: Pozorište – Najbolji način da negujemo umetnost

Joka je u misiji koju posle razvoda prolazi svaka žena – stvoriti novi život i novu sebe, a u tome ima “podršku” majke i bake, najboljih prijateljica, astrološkinje i psihološkinje.

Sve uloge tumači maestralna Anđelka Žugić, a komedija je pravo osveženje i idealna prilika da izvedete prijateljice, mame ili voljene dame i uživate u komediji zasnovanoj na situacijama u kojoj se bar jednom našla svaka od nas.

Autor teksta je Nebojša Romčević, režiju potpisuje Petar Jovanović, dok je za muziku zadušen Saša Lokner, a na čelu sa Anđelkom čini se da je dobra zabava itekako zagarantovana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp