Search
Close this search box.

Na putu ka novoj, staroj verziji sebe morate postaviti ova pitanja!

Da bi se budućnost, svetla i perspektivna, stabilno izgradila, potrebno je da sebi sada postavite pitanja, koja ćete možda iz te svetle budućnosti za 20 godina želeti da postavite staroj verziji sebe. Pitanja koja sebi postavite na pravi način, na početku građenja budućnosti, jednoga dana mogu vam doneti baš one odgovore, koje danas zamišljate da ćete čuti od bolje verzije sebe.

Da li ste znali šta hoćete i da li ste radili na ostvarenju svojih želja? Da li ste racionalno raspolagali novcem? Da li ste sledili svoju strast? Da li ste raidli predano i pošteno i da li ste sve to vreme nekome bili dobar uzor? Samo su neka od pitanja na koja vam budućnost donosi odgovore.

Pročitajte: Self care – Kako da postanete bolja verzija sebe?

Da li ste rizikovali, ili ste se skrivali u komfor zoni? Jeste li umeli da uživate u slobodnom vremenu? Da li ste dali sve od sebe? Jeste li voleli? Kajete li se? Da li ste srećni?

Ako već znate šta će ono ja iz budućnosti želeti da vas pita, uzmite ova pitanja kao osnovne postulate zdrave budućnosti, zasnovane na odgovorima, koje biste voleli da čujete. Ako ste iskreni prema sebi i odgovarate bez zadrške jedino što je stvarno neosporno je da ćete naći put da na svako pitanje u budućnosti sebi date pravi odgovor, jer danas od svog života želite najbolje!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp