3 parfema koja nose žene sa samopouzdanjem

Parfemi za žene sa samopouzdanjem

Ako nešto utiče na to, da na prisutne ostavimo dobar utisak, to su definitivno parfemi, pre svega jer naš izbor mirisa u mnogome govori o našem karakteru.

Žene znaju da odabir parfema utiče na to kako će se osećati tokom dana, a one koje imaju samopouzdanja, u posebnim prilikama bustuju ga parfemom koji njihovom karakteru daje svojevrsnu jačinu.

Pročitajte: Savršen za nju i njega: Valentino Born In Roma Coral Fantasy – parfem koji sluti leto!

Iako je odabir parfema individualan, žene sa samopouzdanjem biraju neki od ova 3 parfema, ili mirisne note koje na njih nalikuju, kako bi imale još više vere u sebe i uživale u svojoj koži.

#Tom Ford – Noir de Noir

Tamniji od tame, jedan je od najintenzivnijih parfema iz bogate kolekcije brenda. Bogat miris toplog šafrana, crne ruže i crnog tartufa, orijentalno finale dobija mirisom vanile, pačulija i drveta Agar. Savršen izbor za dame sa stavom, koje svojom pojavom razoružavaju.

Tom Ford

#Dior – Hypnotic Poison

Za dame koje opčinjavaju i provociraju neobuzdanom harizmom Hypnotic Poison pravi je odabir. Gornje note koketiraju sa kajsijom, šljivom i kokosom, dok je srce mirisa u cvetnoj svežini kremaste tuberoze, jasmina, đurđevka i romantične ruže i blago začinjenog kima, dok mu notu misterioznosti daju miris mlečne sandalovine, gurmanskog badema i senzualnog mošusa.

Dior

#Givenchy – L’Interdit Intense

Za dame snažnog, a senzualnog duha L’Interdit Intense sa gornjom notom crnog bibera, i srcem mirisa okupanom u cvetu pomoranče, sa primesama susama i tuberoze, čini pravi izbor. Orijentalnu notu ovom parfemu daju pačuli i vanila sa Madagaskara, koji pojačavaju notu senzualnosti.

Givenchy

Foto: Pinterest

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp