Search
Close this search box.

Savršen za nju i njega: Valentino Born In Roma Coral Fantasy – parfem koji sluti leto!

Sunce je tu, sezona proleće leto već je otpočela, a prozirne i bajkovite letnje stvari već su napunile rafove omiljenih radnji. A da bi osećaj leta na našoj koži bio potpun, sve što želimo je novi, osvežavajući miris, koji sluti proleće!

Ovoga puta zaljubile smo se u novi Valentino Born In Roma Coral Fantasy parfem, koji u svojim cvetnim notama donosi duh leta, za nju i njega.

Kreatori ovog mirisa Nadege le Garlantezec i Jacques Huclier za gornje note ovog savršenog letnjeg parfema odabrali su kivi i brazilsku pomorandžu, dok se u samom srcu mirisa nalazi ruža i indijski jasmin. Ova doza egzotike u donjim notama sliva se u tonove belog mošusa i teksaškog kedra i tako čini neverovatnu, laganu kombinaciju opojnog, ali prozračnog mirisa.

Ovoga puta Valentino je svoje fanove obradovao i muškom verzijom ovog parfema. I dok su dame oduševljene prozračnim cvetnim mirisom, za muškarce je to ovoga puta jedan drvenasti, aromatični parfem, koji su kreirali Nicolas Beaulieu i Jean-Christophe Herault.

Gornje note jabuke i bergamota čine da ovaj parfem bude zavodljiv i snažan, dok su srednje note su muškatna žalfija i lavanda, dok bazne note ovog mirisa, list duvana i pačuli zaokružuju njegovu suštinu.

Valentino Born In Roma Coral Fantasy ovog leta je ona energija u vazduhu, u koju ćete se zaljubiti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp