Search
Close this search box.

Pitanje dana: Kako do savršenog instagram feed-a?

Koliko vam se puta dogodilo da ste imali savršeni make up, ili outfit, ili ste se jednostavno provodili sa prijatelejima, ali u moru fotki i pokušaja, baš ni jedna nije bila dovoljno dobra za Instagram.

Kako je instagram danas dobio važno mesto u našem društvenom, emotivnom, ali i intimnom životu i postao saista veliki sociološki fenomen, jasno je da njegovom uređenju ponekad poklanjamo previše pažnje, jer on je naš sociološki portfolio, predstavlja nas kao društveno prihvaćenu osobu i mi želimo da on izgleda besprekorno, ali kako da nam to i pođe za rukom?

https://www.instagram.com/p/CAYGvaUjh3N/

Postoji niz koraka, koji će vas jedan po jedan dovesti i do savršenog instagram feed-a.

#Neka tvoje fotke pričaju priču

Svako od nas poseduje određenu harizmu, koja će posebno doći do izražaja, ako se uklopi u celu kompoziciju fotke. Kod dobre fotke, važan je ambijent, stav, detalji, outfit koji se uklapa u sve to. Dakle, kada stvarate insta uspomene, potrudite se da one zaista imaju priču, koju ste proživeli tog trenutka, široko se osmehnite, uživajte u danu, a imaćete savršenu fotku, koja će vas uvek podsetiti na to, koliko vam je zapravo bilo lepo.

https://www.instagram.com/p/B9WHywPhiId/

#Tajna je u suptilnosti

Čemu spontana fotka, kada se jasno vidi da je sve poza. Da bi fotka bila dobra, tajna je u suptilnom pokretu, koji se na fotografiji vidi i koji nagoveštava da je reč o prelepom trenutku, koji je uhvaćen sasvim slučajno. Vreme klasične poze je prošlo, sada je trenutak za pokret i osmeh, suptilan i spontan i zato nema potrebe da stanete dok se fotkate, jer sve dok se krećete nastaje magija. 🙂

https://www.instagram.com/p/B5S_h03HeoO/

#Koristite ruke

Ležerne i spontane fotke najčešće nastaju, kada u toku fotkanja nameštate kosu, ili naočare, ili srknete gutljaj kafe između dve fotke. Koristite ruke što više, kako bi vaše fotke izgledale ležerno i kul, bez klasičnih poza.

https://www.instagram.com/p/B_c-OlwjsiF/

#Uključite i druge ljude

Nema potrebe da se vaš instagram pretvori u kult vaše ličnosti. 😀 Kako bi sve izgledalo mnogo lepše i prirodnije podelite i one trenutke koje provodite s prijateljima, kada se ludo zabavljate i uživate! Pored toga što ćete razbiti monotoniju vašeg feed-a, sačuvaćete gomilu dragih uspomena i posebnih trenutaka, što je, ako nas pitate i jedina funkcija instagrama.

https://www.instagram.com/p/B9v8Lwjh53p/

#Senzualni pogled na dole

O da, definitivno poza koja spašava stvari. Ako vam nije dan, ali su ambijent i outfit zaista dobri, iskoristite ovaj trik i imaćete savršenu, suptilnu i senzualnu instagram fotku.

https://www.instagram.com/p/B9PMZ3SgikW/

Sada kada znate kako da napravite savršene fotke, osmislite kompoziciju svog feed-a, nijanse i filtere koje ćete koristiti i vajb kojim će vaš instagram odisati i samo složite svoju foto priču. Malo zabave, puno lepih trenutaka i dobrih dana, ako mu priđete na pravi način, to je ustvari instagram.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp