Search
Close this search box.

Pitanje dana: Zašto je važno da budeš jaka žena?

U vremenu kada svet zazire od jakih i samostalnih žena, važno je da ti budeš jedna od njih, zašto? Zato što nikada nisi suviše, obrazovana, samostalna, doterana, već težiš tome da budeš najbolja verzija sebe, a to je jedino važno! Nije snaga ta koja vas tera da se dokazujete, već nesigurnost. Zato, da biste postali deo snažnog sveta morate biti jaka žena.

#Važna lekcija je da ukoliko odaberete snagu, vi niste neosetljivi. Ako o sebi stvorite sliku snažne žene, osećanja se neće tolerisati. Pa ipak, ako pustite suzu i pokažete šta osećate ne znači da niste snažne, znači da ste isrkene, a istinska snaga leži u tome.

#Sve češće se priča o tome da muškarci beže od snažnih žena, pa se sve više žena boji da će, ukoliko život uzmu u svoje ruke ostati same. Međutim, pravi muškarac, koji zna šta hoće od sebe i života oseća senzualnost i seksepil vaše snage. Za njega ništa nije privlačnije od snažne žene.

#Za vas ne postoji nemoguće! Znate koliko je vama važno da ostvarite svoje snove, zato vam ne pada teško da pomerite granice! Hrabri ste i snažni i samim tim vi ste nosilac male revolucije koja će inspirisati žene u vašem okruženju da promenite svet.

Pročitajte: Pitanje dana – Kako žena koja je izašla iz toksične veze postaje savršena emotivna partnerka u sledećem odnosu?

Ne klonite se svoje snage jer oko sebe čujete uvreženo mišljenje da ne treba da budete snažne, već predane porodične žene! Svetu je potrebna promena, a žene će svet definitivno promeniti udruženim snagama i podrškom.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp