Povratnički trend iz 90-ih – Frizura koju ćete obožavati!

Ako ste u fazi da želite osveženje, ali još uvek niste spremni na drastičnu promenu, onda su stepenovi u kosi pravo rešenje za vas. Frizura koju smo devedesetih obožavali ponovo je u trendu, što zbog njene praktičnosti, što zbog njene moći transformacije.

Stepenasto ošišana kosa, može se stilizovati na nekoliko načina, što znači da ćete svaki put imati drugačiju frizuru uz minimum truda.

Ukoliko želite malo veću promenu, pored stepenova u kosi odlučite se i za nešto duže šiške, koje će uokviriti vaše lice, naglasiti stepenove i vašoj frizuri dati sasvim novu dimenziju.

Šta podrazumeva stepenasto ošišana kosa?

Reč je o frizuri koja podrazumeva da su pojedini pramenovi nešto kraći od celokupne dužine kose. Ovaj način šišanja daje vašoj kosi volumen i čini da ona izgleda bujno.

Dobra stvar je u tome što dramatičnost frizure određuje dužina stepenova, pa se možete igrati sa svojom frizurom. Ukoliko želite malu promenu, napravite blage stepene, a ukoliko želite bujnu stepenastu kosu, odlučite se za više stepenova.

@therighthairstyles

Još jedna prednost je što je reč je o frizuri koja pristaje svakom tipu kose i koja se izuzetno jednostavno stilizuje, a sve što vam je potrebno su široka četka i fen.

Ukoliko razmišljate o poseti frizeru, stepenovi su definitivno najbolje rešenje ove sezone.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp