Search
Close this search box.

Sitni znaci pažnje, o kojima vaš muškarac ne govori, ali ih potajno od vas priželjkuje

Kako ne bi prerasla u rutinu, ljubav je zaista potrebno negovati. Možda toga niste ni svesni, ali vašem partneru mali znaci pažnje ulivaju neverovatnu sigurnost i šalju mu poruku da je sve sasvim uredu, da ga volite i da ste samo njegovi.

Naravno, muškarci su generalno zatvoreni i retko će vam reći, kako bi im prijalo da za njih nešto uradite. Sa druge strane, ukoliko primete da vi za njih svakodnevno činite male stvari, oni će se sve više zaljubljivati u vas.

@miamiamine

Iako se često predstavljaju kao stabilni momci, za koje su romantične sitnice zapravo patetika, oni zaista nisu takvi. Iako vam to nikada nisu rekli, ovo su sitnice, koje bi zaista voleli da im priredite, s vremena na vreme:

Poljubac za laku noć, za većinu muškaraca veoma je intiman čin i dokaz bliskosti, zato im nemojte uskratiti to zadovoljstvo.

Napravite mu omiljeni ručak, bez ikakvog povoda. Ovo je jedna od sitnih znakova pažnje, pred kojom nikako neće ostati ravnodušan.

Napravite okupljanje za vaše i njegove prijatelje. Za njega to znači da već sada želite da podelite sa njim svoje bliske ljude, a uz to želite da uspostavite kontakt s njegovim prijateljima. Dakle, ovako mu šaljete jasnu poruku, ti si deo mog, a ja tvog života.

Izmamite mu osmeh na lice. Svaki put, kada uspete u tome, on će se još više zaljubiti u vas!

Zahvalite mu se za sitnice, koje za vas čini. Našim momcima, neretko izgleda da mi ne vidimo njihov trud, sa druge strane, nama se povremeno te sitnice podrazumevaju. To što se nama podrazumeva, utiče na njihovu nesigurnost, zato se s vremena na vreme zahvalite na nečemu što radi za vas i pokažite mu da vam je to zaista važno.

Recite mu koliko je zgodan, ili mu dajte neki drugi kompliment. Svaki muškarac želi da se oseti poželjno, a naručito mu imponuje, što ga njegova devojka želi i posle toliko vremena, podjednakim intenzitetom.

Pitajte ga, kako mu je protekao dan. Na ovaj način pokazujete da vam je stalo da znate sve njegove bezbrižne, ali i stresne trenutke, uz to, on će osetiti da vam je stalo, a za njega to je dragoceno.

Osmehnite mu se tako da iz vašeg osmeha vidi koliko ste zaljubljeni u njega.

Recite mu da vas čini srećnom. Nema potrebe da prećutkujete svoja velika osećanja. Dragoceno je voleti i uživati u toj ljubavi, a posebno je bitno da vaš partner vidi i oseti koliko ste kraj njega ispunjene.

Podsetite ga na sebe tokom radnog dana, pošaljite mu svoju sliku, ili mu recite kako razmišljate o njemu. To će učiniti da on celoga dana, s nestrpljenjem čeka da vas vidi.

Ovakve sitnice ne znače samo nama, nežnijem polu, one generalno utiču na odnos dvoje ljudi, sprečavaju rutinu i razbuđuju usnule leptiriće u stomaku.

@rebeccacarpenterphotography

Nema ničeg lepšeg od zaljubljene žene, pa muškarci žele da im svoju ljubav pokazujemo suptilno, ali svakodnevno.

Zagolicajte mu maštu, navedite ga da se još više zaljubi u vas, a on će vas učiniti najvoljenijom ženom na svetu, posebno, ako sve ovo dobije, a da nije morao da vam kaže ni reč. Za njih je najveća vrednost žene, što može da im pročita misli i ispuni želje, bez i jedne izgovorene reči.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp