Search
Close this search box.

Solo dejting: 4 načina da provedete kvalitetno vreme sa sobom

solo dejting

Bez obzira da li ste single ili u vezi, veoma je važno da praktikujete solo dejting. Naime, kvalitetno vreme, provedeno sa sobom veoma je važno za vašu psihu, rad na sebi i povezivanje sa svojim mislima. Na taj način osetićete se dobro u svojoj koži, a samim tim bićete najbolja verzija i za druge.

Cilj solo dejtinga je da se potpuno isključite, okrenete sebi i ispunjenju svojih potreba. Razmislite dobro o svojim potrebama i željama, te se okrenite planiranju savršenog solo dejta.

Pročitajte: Tema dana: Kako da budete sami a ne usamljeni?

Donosimo nekoliko ideja za savršen solo dejt, koji možete organizovati još večeras:

#Odlazak u bioskop

Koliko ste samo filmskih večeri proveli uz ekran tv-a ili laptopa u pidžami i uz omiljenu hranu, ipak, sada je vreme da se doterate, obučete i izađete iz kuće. Izaberite film i posetite bioskop, uživajte u dejtu sa sobom, dobrom filmu i još boljoj analizi pogledanog, koja sledi posle.

#Trening

Plivanje, biciklizam, trčanje samo su neki od načina da spojite lepo i korisno, budete aktivni, ali i provedete vreme ujedinjeni sa prirodom i svojim mislima.

#Pripremite, ali i izvedite sebe na večeru

Pripremanje obroka takođe je svojevrsna zabava, ali ponekad ne uživate podjednako u pripremi obroka za sebe i za prijatelje. Pokušajte da sa istim uživanjem pripremite obrok za sebe, spremite najlepše jelo, te uživajte uz čašu vina.

Pročitajte: Ovog vikenda vodimo vas u omiljene vege restorane u Beogradu

A ako ste svojevrsni gurman izvedite sebe u omiljeni restoran i isprobajte stvar sa menija, koju do sada niste jeli. Uživajte u piću i hrani, ali bez gledan u telefon. Osetite trenutak, slobodu i lepotu vremena koje provodite sa sobom.

#Vikend getaway

Ako do sada nikada niste, pravi je trenutak da organizujete svoje prvo solo putovanje. Vikend je sasvim dovoljan da se sa sobom povežete i uživate u svom vremenu, a u zavisnosti od toga koji ste tip osobe, odaberite destinaciju. Da li ćete želeti vreme u prirodi, kako biste se odmorili od gradske vreve ili ćete pak uživati u istraživanu novog grada, i uživati u svojevrsnoj avanturi ostaje na vama.

@thesologlobetrotter

Foto: @negin_mirsalehi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp