Search
Close this search box.

Torbe koje su ultimativni trend za ovu jesen

Slažemo se: ništa ne može pobediti dobru kožnu torbu. Ipak, ponekad je dobro da malo ,,izmiksamo“ stvari. Evo naših 6 omiljenih torbi koje ćete definitivno spaziti na ulicama ove jeseni (možda čak i na sebi 😀 ).

Torbe na preklop sa lancem

lanac

Ovaj ,,nosi me svuda“ stil dobar je i za nedeljnu šetnju, kao i za izlazak. Modni je klasik, ali očekujte nove boje i šare – taman na vreme za novu sezonu!

Izmešani printovi

mixed

Nadovezujemo se na prethodnu stavku. Mnoge modne kuće se poigravaju sa šarama i printovima. Od prelepih cvetnih šara do iznenađujućih kombinacija materijala.

Mala torba sa duplim drškama

mini

Neka ovaj prelep aksesoar bude ono što će upotpuniti odevne kombinacije za posao ove jeseni! Damski prizvuk jeste zabavan – ali i dalje je tu ona klasična silueta koja odiše otmenošću.

Bordo!

bordo

Očekujte nijanse ove boje svuda i u svim veličinama. Mi biramo varijantu sa velikom torbom u koju može da nam stane pola života i koja se odlično slaže sa omiljenim blejzerom.

Metalik tašne

metalik

Leto može da zadrži svoje pletene torbe sa kićankama, a mi nastavljamo u novo godišnje doba uz ove sjajne alternative! Potražite manje torbice koje se nose preko ramena, za suptilnu dozu, jer ne želimo da preteramo ni u čemu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp