Search
Close this search box.

Vaš omiljeni Lancôme pafrem sada u novom ruhu – Zaljubićete se u Idôle Aura

Ako ste barem jednom imale priliku da osetite i ponesete Lancôme Idôle, sigurne smo da vas je potpuno opčinio. On sada dobija svoju novu, neverovatnu verziju, koja preti da ove jeseni postane najnosiviji i najvoljeniji parfem mnogih dama.

Lancôme predstavlja novi miris Idôle Aura. Od njegovog nastanka 2019. godine, Idôle je miris novih ideala. Miris slave koje su žene zabeležile po svojim pravilima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je podstaknut priznanjem da je najveći uspeh onaj koji inspiriše druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi izuzetno inovativan miris. Lancômeov miris simbolizuje pobedu žena širom sveta. Globalni uspeh, jer je bio imenovan ‘Najboljim mirisom godine’ od strane Fragrance Foundation.

U 2021, on nastavlja da pomera granice.

Sa Idôle Aurom, Lancôme je osmislio parfemsku vodu za celu generaciju žena koje postižu kolektivni uspeh, podstaknute nezaustavljivom energijom. One čine grupu glasova sa svih životnih sfera koje je ujedinila zajednička svrha: ”Zajedno, smo Idôli.” Ujedinjene snažnom silom, te žene imaju sinergiju koja zrači novom svetlošću u ovom svetu koji nazivaju svojim. A ovo je svet sutrašnjice.

Idol se ne rađa, već postaje.

U svakoj ženi se nalazi idol u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirisano je osećajem uverenja. Nova bočica je propraćena novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvata samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirisala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta grupa simbolizuje generacijski pokret koji sledi svoje snove koji nemaju granicu.

To je pojava u kojem je svaka žena idol.

“Uvek govorim da je moj uzor ‘buduća ja’.

Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje.” Zendaya

Idôle Aura predstavlja čisti cvetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nežan miris koji je istovremeno senzualan i snažan.

Poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može sprečiti da sija. Sve počinje dodirom. Nota slanog cveta (fleur de sel) neguje kožu i zrači prema spolja u talasima mirisa. Penušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svežine dok prepoznatljivi mirisni buket Idôle parfemske vode otkriva konture svojih baršunastih latica.

Trio živahnih ruža i dvojac blistavih jasmina kao da su okupani svetlošću blistavog, rajskog daška. Obe vrste su cveće koje hvata sunce i odiše blistavom senzualnošću. Prijatan i blistav, mošusni akord Clean & Glow, je drugi kamen temeljac Idôle zaštitnog potpisa. On širi svoje cvetno srce poput snažno zavodljive, ultra ženstvene aure.

Miris je dostupan u Jasmin i Sephora parfimerijama.

Ako sebe vidite kao ženu koja je svoj heroj, ženu sutrašnjice, onda je Idôle Aura parfem koji što pre treba da se nađe u vašoj mirisnoj kolekciji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp